Trött tjej

Tisdagen är över. Skräcken i helvetet likaså för den här gången.
Har ju lagat om den där tanden som jag lagade sist eftersom den fortfarande gjorde ont och på röntgen visade de sig att de var slarvigt gjort.
Det jävligaste av allt är att jag då betala 1200, undersökning gick på 600 nångoting och idag kosta de 1800 någonting. Kul att skiten fortfarande gör ont.
Roligare ändå att jag har fler hål. Så de blir ett besök till här på folktandvården sen ska de skickas remiss till västerås för att operera bort en visdomstand. Det kommer ju bli jävligt billigt och bra efter den här jävla vändan. Drygt som fan att man mpste bli av med en visdomstand fast man inte ens har besvär av den. Jävla tänder
Fick iaf en shot imorse som slog ut en totalt. Underbart skönt. Minns typ ingenting av besöket där. Bara att jag fick ledas in och ut från mitt lilla vilrum och att dom gjorde någonting i min mun.
Men har sovit i stort sett hela dagen idag och är så inåthelveted trött nu med så vete fan va dom hade hällt i den där shoten.

Ska bara kolla färdigt på criminal minds och sen borsta tänderna så kan man krypa ner i sängen och sova ännu mera. Mår jag okej och kommer upp tidigt imorgon blir de en sväng till gymmet.
Och på eftermiddagen ska ryggen axlar och nacke få sig en rejäl omgång.
Behövs verkligen så de om nåt ska bli sååå skönt

snart godnatt ♥

Må döden sova

Hua
Undrar om man kommer kunna sova inatt.
Ångrar mig lite smått att ja skulle spela rocker och inte alls ville ha nå roliga grejer tills ikväll. "Närå ingen fara liksom, de är liksom värst precis innan jag ska hit"
jo tjena joråsåatte. Den verkliga sanningen är att de är som värst från jag fått ett datum och så börjar nedräkningen till helvetet.
Har massa ont i magen och mår illa, jag tror faktiskt att jag är på väg att bli kräksjuk. så det så! jag kanske faktiskt ligger jättesjuk imorgon!

Vill icke, och de värsta av allt. Från imorgon börjar ju nedräkningen till nästa besök igen.

Och hur mycket jag än försökte träna bort lite ångest idag på gymmet så gick de bara inte. Svetten rann men inte fann rann rädslan bort för de.
Livet är galet värdelöst just nu.


Nä godnatt med er


måndag

Usch vilken ångest man ska ha. Jävla skitdag de kommer bli imorgon.

Nu är iallafall hemmet städat snyggt rent och luktar gott efter helgen, inte för att de var speciellt grisigt innan men för att man måste städa. Skulle ha städar igår men jag orka verkligen inte. Och hade förresten inte tid heller. Somna typ före 21 igår, och sov hela natten. Hur ofta händer de?
Men behövde väl sova ut antar ja.

Jag ska pallra mig mot gymmet snart. Köra stenhårt och dö döden efteråt.


hej hopp



tisdag

Tröött, fattar inte att man kan gå från pigg till dödstrött på två sekunder bara för att man slår ner arslet i soffan.

Har vart hos pappa och ätit frukost:)) gott skit. rostbröd med leverpastej, de är inget man får på bg6 inte:P
Var till norra idag, dom kolla öronen igen. Det röda har lagt sig så behöver inga mera droppar tack och lov. Hade dött om hon sagt att de skulle bli en ny kur droppar. Däremot buktar trumhinnorna, och de är de osm gör att de gör så grönjävligt ont. Nässpray blir de, nå dyrt skit. Min näsa kommer dö tala jag om för henne, för den är sjukt torr som de är och blir helt förstörd av nässpray. Smörj in den med olivolja fick jag till svar. Och sen kan du ta nässpray direkt i öronen också.
Så nu blir de olivolja i näsan och nässpray i öronen
Nån måste ju för fan skämta med mig:/

Funderar på om jag ska ta mig ut på en promenad. sjukt fint väder ute och inte alls kallt. Helt underbart. Nackdelen är att de är sjuhelvetes halt, höll på att slå på arsle varannat steg jag tog på både dit och hemvägen

Jaja den som lever får se...





måndag

"imorgon lär jag upp i tid. Viktiga samtal att ringa. Och ta sig iväg till gymmet i vettig tid."
Jo pyttsan, har inte ringt samtal och inte vart till gymet än. Men är faktiskt på väg mot gymmet.
Kände imorse när jag satt med telefon i handen att de garanterat är sjuhelvetes massa folk som ringer idag så då lär man väl ändå inte få någon tid. Mina stackars öron får vänta ett tag till på läkarn. Har ju trotts allt gått sen sensommaren med dom så de borde väl gå ett tag till;P
Och de går ju upp och ner, vissa dagar känns de inte alls, eller mycket lite. Och sen kommer såna där perioder då de värker massa, helgen var en sån period. Och sen var ju topsen blodig när jag topsa här om dagen så kanske är dags ändå att ringa och höra.  Och jag vet man ska inte använda tops i öronen men hur i helvete ska jag annars få rent?

Nähä kaffe och sen mot gymet:D
Jag är igång igen, känns sjukt bra om jag får säga de själv. Även om de är sjukt jobbigt, mpåste få upp konditionen igen. Jävla löpbandet blir min död

...

ojdå klockan hade visst hunnit bli mitt i natta och jag borde sova.

Jobbigt för jag är inte speciellt trött nu, kanske beror på att jag lyckades sova bort en del av eftermiddagen. Men imorgon lär jag upp i tid. Viktiga samtal att ringa. Och ta sig iväg till gymmet i vettig tid.

Har sett skum film, så kommer väl drömma om avsågade kroppsdelar och proteser men de är smällar man får ta
Men nu är de fanimej gonatt och sov gott som gäller

Söndagskväll

Ännu en helg har gått. Och man har vart lugna fröken.

Det blev  uti hagen i fredags, väldans trevligt må ja säga:)
Och på östlundska palatset igår.
Hann med att sminka Bomben igår eftermiddag också, och om jag får säga de själv så vart de riktigt bra:)
Även en sväng till gymmet och köra slut på sig själv. Fast egentligen var psykelturen dit och hem värre än själva passet. Dessutom var ju en gata avstängd så de var vända och åka annan väg. tack så jävla mycket.
Jag. Mäöäh hallå ploga psykelvägarna!!!!
Sala kommun: Vad är ploga?
jag: Grrrr idioter

Sen hem och duscha, tvätta färdigt och se något skit som gick på ettan.
Lördagsmys på hög nivå, även om både tvprogrammet och filmen som visades bara var skit.

Idag har de legats i soffan och kollat film. Ska faktiskt ta och hoppa i ett bad nu, men tonvis med skum och läsa skvallertidning.
Även flundra på om jag ska publicera inlägget jag skrev tidigare. Vi får väl se?. God lust!!!

Plask plask dags.. hej hopp




...

Det går ett tag mellan gångerna de skrivs här men jag har liksom inte så jättemycket att säga. Eller jag har massor att säga men inget jag vill dela med mig av här till er nyfnikna jävlar;P



Ja men så där då, då har man målat naglarna också, bardot pink vart de denna gång. Innan var de Mellow yellow  med bling bling på ett par naglar. jag tror jag börjat fira våren lite redan med pastelfärger på naglarna. Fail att de vart snö idag då.
Intressant vetande;P:)
Som sagt de finns inte mycket att skriva så de kommer alltid saker som måla naglarna emellan och sen glömmer jag bort att jag försöker skriva. Ni skulle bara veta hur mycket utkast jag har:P

Imorgon ska jag iallafall få nya glas i ögonen. Misstänkte redan i somras att glasen var trasiga men inte orkat ta mig dit. Och mycket riktigt var de precis som jag misstänkte, de var trasiga. Gjorde synundersökning också. Var inga större skillnader tack och lov. Troligtvis behöver jag lite starkare men ögonen är krampiga igen så dom kan inte få fram riktig styrka förrens de släpper. Så nu åkte man på en flipper i 3 veckor. Väldas roligt. Det enda positiva är att jag får nya glas gratis eftersom de fortfarande fanns garanti på dom. Jag gillar gratis:)

Tomt i skallen är de så nu blir de sova eller kolla film eller nåt helt annat än de här!



trött på folk???

Sov 3 timmar när jag kom hem, duschat och nu har man sett klart på Arne Dahl som påbörjades igår.
Tänkte ta och borsta gaddarna och sen krypa ner i sängen och sova lite till.

Vet inte riktigt om jag är på väg att bli sjuk igen eller om de bara är matthet från att magen är idiotisk som gör mig helt slut.
Näsan rinner och öronen värker från och till.
Kanske ska ringa doktorn igen. Jag kan ju faktiskt ha öroninflammation, halsfluss, hjärnhinneinflammation, lungingflammation. Ja just. utslag också. röda hund?, sharlakansfalakanssjukan? vattkoppor kanske?, haft de en gång men inget är ju omöjligt.
Eller så skiter jag helt enkelt i doktorn och väntar ut förkylningen. Struntar att springa dit så fort man har ett symtom, och låter de allvarligare fallen gå före. Eller?
Lider man av hypokondri eller är jag kille som tror jag ska dö så fort man har ett symtom?
Jag mår illa också, hjälp jag kommer typ dö i sömnen inatt

Skallebank, hjärntumör??? lär kollas upp!!!
eller så går jag helt enkelt till synsam och bokar ny synundersökning? verkar ju för enkelt, det lär ju vara något allvarligare!

Kliar satan i öronen efter de där dropparna hon skrev ut. Dom gjorde ju verkligen mer onytta än nytta.  Apoteksfolket tyckte jag skulle ringa så de fick kolla till de där igen men har inte haft tid. Det går väl över!


Nä fan ta folket, jag lär sova.

Lite bloggtorka, både på att skriva och läsa andras... Missat alla jag brukar följa i nån vecka nu. Det kommer ju ta år och dar att ta igen allt. Jag tror jag skiter i de också




Btw så är jag Osams med SJ redan innan jag börjar åka med dom igen.
Det kommer ju bli för jävla roligt de här


RSS 2.0