sommarklänning!?!

alldeles för stor klänning till min besvikelse
'

RARE FASHION
FLORAL SKIRT JERSEY DRESS storlek s/m


tycker att de är rätt lagom längd på den här, varken för lång eller för kort
ja ligger på en längd på 157 så är man lite längre så kan de hända att den blir rätt kort.




men på tok för stor, hängde som en säck från bysten och neråt så man blev enorm i den
tror även att den skulle bli för stor i storlek xs/s då de bara skilde nån cm i midjan

hade vart den perfekta sommarklänningen, men de får tyvär bli att skicka tillbaka den.


nu fortsätter spaningen efter en ny favorit:)


de är emot mina principer men ja gör de ändå...

...lägger ut nakenbilder på mig själv haha

måste ju bara visa min nya bikini, tyvär komer ju underdelen om typ en månad eller två. men om man vänder på steken så är ju frågan hur ofta badar ja?? typ 1 gång per sommar, får väl vänta med de tills trosorna har kommit.
men till skillnad från alla andra lägger ja inte upp bilden som är i katalog och på internet och skriver att den sitter ju mycket bättre på mig än på modellen.. jaja ja är ärlig som få. den sitter fan så mycke bättre på modellen men ja är glad ändå..


Nu blir de kaffe och sen fortsätta tvätta


från hm, vad annars

så var de dags igen...

skriver ju inte så ofta här men nu tänkte ja göra ett försök igen. sitter just nu med en ansiktsmask, de känns så underbart skönt. de känns så fräscht när de känns sådär kallt och friskt i huden... och de behövs verkligen rensas och tas om hand nu efter helgen!
lite om helgen då
vad har hänt , ja de 'r frågan får se vad ja kommer ihåg.
'
i fredags kom iaf M till Uppsala tills ja sluta jobba så då vart de lite shopping på stan. väldans trevligt även om ja va väldigt trött när ja kom hem. Ingen vila ingen ro, de vart till affärn efter ett tag och sen full fart hem för att ringa ch beställa pizza sen ännu mera fart hem till syster.
Hade ju även fått ett infall att ja ville bli blond igen. inte blond blond utan mer min naturliga hårfärg. ljusare til sommarn iaf. så vi slängde i en blondering/färg och satt med den ett tag. såg ut att gå bra för så länge färgen satt i så såg de ut som de röda var borta men ICKE. ursköljt och fönat så såg håret i stort sett ut som innan. tråkigt men sant. sen somna ja i soffan en stund och sen gick ja hem. ja är rätt trevlig som går bort och somnar:)


Lördag vart de först en sväng på stan med M, sen kom även C ner  och vi gick och käka.  och efter de hem och vila magen en stund, sen full fart mot affärn för att inhandla grillmat till kvällen. böjade känna mig lite stressad för klockan ticka på i snabb takt och ja skulle hem och färga om håret igen. slängde i en färg fort, sen satt jag mig ute på terassen och plantera blommor:)
vart väldans fint med blommor  och håret känns lite för mörkt. glömde bort färgen så de satt en aning för länge...
gjorde mig iordning och M kom upp på en fördrink och lite sminkning innan vi drog iväg hem till T.
vart grillning och mat lite sent och efter maten var magen så full så de vart trögt att dricka. jobbigt läge.  vinet var ju inte underbart smarrigt med de gick i. kvällen avslutades på hotellet och där vet vi ju alla hur de är. samma lika hela tiden, men ner dit, de SKA man haha
ja hade iaf en kanonkväll så tack alla inblandade

söndagen bärjade ju kalasbra!
skallevärk som aldrig förr eller de kanske var en överdrit men den var rejäl där ett tag.
fötterna hade svällt så fick knappt på mig skorna.
skaffat mig en redig blåpsa på foten
hungrig som en gris, men vart eftersom dagen gick så vart de mesta bättre som tur var. har även vart hos mamma och grattat henne på morsdag, hon fick en blomma och ja fick mat och sen jordgubbstårta till efterrätt. Bra deal där:)

sen vart de äve en sväng till mormor haft lite ångest över att de va så länge sen ja har vart dit men nu är de gjort. tiden räcker ju itne riktigt till till allt alla gånger..

nähä om man skulle ta sig in i duschen, skölja bort masken och bli lite ren och fräsch innan de är dags för dejt med kudden?
så får de nog bli

....

Jahaja, skriver sällan för internet är knas. drygt och jobbigt att ta sig in, men nu så.

uppdatering sen sist
skulle ju ha träffat idioten sen förr, men puckot är rädd fär mig och våga inte.  men hade en riktigt bra helg iaf:)

sen vart de jobb i en vecka med en massa sol och värme för en gång skull. brände upp mig rätt rejält! sen en lugn fredag och en allt annat än lugn lördag, eller de va en lögn. de va rätt lugnt och stillsamt, men hade kunnat skippa de sista ölen, för huvet värkte fruktansvärt mycke i söndags morse. men de gick snabbt över med hjälp av lite cola och ben & jerry:)
kände mig dock lite ensam bland grabbarna i lördags. A svek och låg hemma och kolla på tv. fast de gick bra ändå grillning, balkonghäng och massa skitsnack. känns nästan som ett tjejgäng de dära haha

idag har de vart jobb och slit igen. rivit universitetsplanteringen med tusentals hyasinter, så släpat med mig en säck med lökar hem idag. brorsan ska få och sen fick föräldrarna lite också. ja är ganska snäll ibland.

imorgon ska vi på picnic i resecentrum hört nå ryckten om regn så vi får väl se hur de slutar...

nu ska ja försöka shoppa, lyckades inte igår så hoppas på bättre lycka idag. ja behöver verkligen den klänningen pch ett par skor skulle inte vara helt fel heller.
vi får se om ja lyckas



ny vecka, nya möjligheter

trött som få, måste nog ta tag i de här och skaffa mig lite vitaminer eller nåt annat uppiggande.

Fick iaf ett mess imorse, så nu är de bestämt?? på fredag blir de fika med karln. Fast de återstår och se, han kan mycke väl ljuga för mig. Jag vet inte riktigt vad ja känner inför detta. På ett sätt vill ja jättegärna träffa han, samtidigt som de känns jobbigt. Pirrigt för ja har inte en aning om hur han är. har han förändrats? är han densamma? hmm jobbigt de här! jaja som sagt de återstår och se till helgen om han ens kommer. har hört de förut, och som alla killar är de mycke snack och liten verkstad.

Sprang ner till HM efter jobbet pch skulle se om dom hade nån Bh i vettig storlek, ICKE arg kvinna full fart upp för rulltrappan när ja får se på en skylt. 39,5 för isadora nagellack. full fart fram till den rykte åt mig 3 st sprang till kassan och betala. på vägen börja ja tänka, hur kunde de bli så mycke? kolla kvittot och tror ni inte att hon slagit in fullpris på ett av dom. vilken subba! orka inte gå tillbaka för då hade ja missat tåget.

Väl hemma åkte ja och hämta mitt paket så nu har ja ett par hela fräscha converse:) lyckan är total!

och ikväll vart de en svängom med dammsugarn, alltid lika trevligt. mindre trevligt att magen är kass! ont ont ONT.. bäst att gå och lägga sig och hoppas på att den mår bättre imorgon

Godnatt

Ge mig sommar och värme NU

En lugn helg

Har haft en väldigt lugn helg, eller iaf en lugn helg på det sättet att de inte blivit minsta droppen alkohol. cola och kaffe har dessvärre druckits i massor. Jag måste sluta dricka cola i såna kopiösa mängder . Samma sak gäller godis. Har fått för mig att ja har hål i varenda tand. antagligen är ja helt ute och cyklar men ja slår var om att ja har hål i varannan iaf. Har ju väldigt lätt att få hål i tänderna och cola är ju inte direkt de ultimata. skyller de på grannen , hennes fel att ja börja dricka så mycke cola;P. Drack ju nästan aldrig dricka förut. nä sluta med dom dumheterna. Sen sätter de sig ju rätt bra på kroppen också.
Måste verkligen börja träna. hur går man lättast ner 5 kilo på typ en månad? köra idiot diter och bara käka Special K eller varför inte en lattediet, eller ja eller nej, ja vet inte


har verkligen inget att skriva!

eller jo ja vill göra en tandblekning, men vet inte vilken ja ska beställa hem:S
http://www.tandblekning.com/?roi=2&silent=true
http://www.easewhite.se/se/
http://www.simplesmile.se/

tror på den sistnämnde men HJÄLP nån som vet nåt om de?




Nähä kolla klart på wallander och sen natta kudden så man vaknar till liv någorlunda när klockan ringer 4.30.
Ångrar mig lite att jag inte tagit semester på fredag. Hade vart rätt skönt att jobba 3 dagar och sen vara långledig, men men de får väl gå. är iaf kort dag på fredag. kanske blir kvar i muppsala också och shoppar lite.
Nu är de paus så ska plcoka fram lite till imorgon så man kan krypa ner under täcket när filmen är slut.
Gonatt

Tröttast

Har vart en hård helg. Nog för att valborg inte vart så mycke alkohol, men har man jobbat på dagen och klivit upp 4.30 så är man rätt mör ändå. Är änå riktigt nöjd med kvällen. var sådär lagom lugn och avslappnad. Hade aldrig orkat cykla typ 40mil. så är glad att ja stanna hemma och mötte upp folk senare ist..
På lördagen vart de prix tur och retur med grannen för att sen gå upp till Slyna och bebis och hälsa på. sen ännu en vända till prix.
Kvällen bjöd på grillfest på dalhem. var riktigt kul och mycke skratt vart de. sen på nåt dätt vart de full fart ner till hotellet. och av nån anledning lyckades A övertala mig till att turkisk pepparshot var ett jättebra alternativ. kroppen och skallen tyckte dock inte lika... träffa på en hel del folk man kände. vissa mer trevliga än andra, eller vissa va väl riktigt otrevliga. Kvällen avslutades sittandes utanför porten med väskans innehåll utslängt i ett desperat försök i att hitta nycklarna. hittades till slut innanför de trasiga fodret som tur var.
Igår vakna man och var mer död än levande. fick lite gjort underdagen ändå. matlådor tvättning och promenad.

Idag vakna man också mer död än levande och till råga på allt 18 min innan tåget skulle gå. fick lite panik men ja hann med de.
På vägen till jobbet hade ja mina små funderingar på om ja skulle ta uppd e här med att springa igen, insåg på vägen till tåget att min kondition var ju nåt så fruktansvärt dålig så de lär göras nåt åt den. men idag när ja kom hem så har ja kommit fram till att ja vill leva ett tag till så de där med springa får nog allt vänta ett tag till, har inte tid med en hjärtatack just nu...

ska kolla klart på fruarna poch sen duscha och gå coh sova. tidigt fär att vara mig, men de behövs. är galet trött och imorgon är de möte så ka ja evetuellt lyckas hålla mig vaken genom de så behövs alla minuters sömn  som kan tänkas få...


fick ju en hel del skvaller idag också. och ja blir bara mer förbannad. trodde inte att nån kunde sjunka längre än vad den redan gjort i mina ögon men tydligen så gick de. Och  för en stund sen när ja va på ballen gick en viss pöjk förbi, och kan säga att ja va väldigt nära att kasta nåt hårt på han. men han är inte värd de. tänker inte riskera nåt straff för hans skull.

nähä tack och gonatt

RSS 2.0