God morgon

Eller god morgon och god morgon. har hunnit med en del sen de va god morgon.

Jag tycker veckorna går för fort, de är redan fredag. känns som de nyss var fredag.  Men de är ju på ett sätt bra att de går fort.  Då får ja snart börja jobba igen, de här börjar bli riktigt värdelöst.
Ska ta mig ner till arbetsförmedlingen, och de blir som ett lik. Orkar inte dra på sig ett ansikte. De får helt enkelt bli mössa på. En anledning till att tycka om vintern, de är bara dra på sig mössan om man inte orkar fixa till håret som står åt alla håll och kanter.

sen blir de hem för städning. så tråkigt men ett måste. Bara ja får lite bra musik att lysna på så blir de nog bra

bye bye

Mitt i natta

Sitter i soffan och funderar på allt. Vad ska ja ha för coach, vad ska ja ha coachen till mm.
Borde nog egentligen gå och lägga mig så ja kommer upp och kan ringa handläggarn.  Måste hinna med att läsa lite i boken innan ögonen stängs igen och man traskar in i drömmarnas fantastiska värld. Ja just, ja har kommit igång med lasandet igen. och lär säga att livstid är en väldigt bra.

Dagen som gott
Har tvättat och slitit, fanns fortfarande inge dörrar där nere i källarn så fick plocka med mig all tvätt dyngsur upp, ja tänker inte riskera att nån snor mina kläder av mig. Och lita på grannarna gör ja då inte! så nu har man kläder hänger på tork exakt överallt.
Imorogn får de bli ett tappert försök att få tag i handläggare, sen blir de storstädning av lägenheten, lite step up, och på kvällen blir de hem till Mohammed för let´s dance och onyttig pizza. Men ser de så att eftersom ja tränar innan så behöver ja inte ha dåligt samvete.

Längtar tills på lördag. Får ja som ja vill blir de en skön ta hand om sig själv dag, med långt varmt bad massa skum en film att se på. plocka ögonbryn färga bryn och fransar. peela kroppen, lukta gott lotions. ja helt enkelt bara ta de lugnt och koppla av och ladda upp med energi inför kvällen. Då jäklar gott folk, ja har börjat ladda redan nu och ja kommer spöa skiter ur alla. Bowling får mig alltid på bra humör och självförtroendet är på topp. Som de är nu så blir de 18st som bowlar, sen hem till nån en sväng. och sen ner till statt. Bara så ni vet så ska Ola med mig hem, sen när ja är klar med han skickas han ner till grannen. haha

dags att göra sig redo för att vandra in i drömmarnas värld.
gonatt

RSS 2.0