torsdag

Kul väder liksom.
Ute hela dagen och inga regnkläder har man.
Kommer bli pissblöt och dyngsjuk, och bryter inte förkylningen ut ordentligt nu så vete tusan

Just nu vill jag bara krypa tillbaka till sängen och dra täcket över huvudet.

???

Är julen över nu?? Skönt som fan. Slippa all jäkla stress, inte för att jag stressar egentligen. Men folket, resten av sverige stressar ju arlset av sig, man får ju panik av att bara gå till affärn och köpa en mjölk. Folk är galna.

Julen har vart väldans trevlig i vilket fall som helst. Träffade vännerna i fredagskväll och drack glögg och snacka skit.
Julafton spenderades med la familia precis som vanligt, och juldagen med vännerna igen. Underbart att de va ingen utgång. Men jävlar i min lilla låda va de blåste inatt.. krama räcket på balkongen för att inte flyga bort. haha
Och nu låter de som de är igång igen.

Tillät mig att sova tills jag vakna idag. Kom ju hem bra sent inatt, och har inte blivit så mycket sova resten av helgen heller så kände att såhär sista morgonen är de bäst att passa på:)
Sen var de nästan bara hoppa i kläderna och skutta ner på stan. Värdelöst egentligen, hatar reor, folk blir som galna, dessutom finns de inget annat än skit i klädväg. HM hade väl typ samma rea som dom haft alla år de vart öppet här i sala.  nää reor är kasst, ogillar folk.


Men nu så folket, nu laddar vi upp inför nyår

Avslutar den här helgen med lite uppdatering av missade tvprogram och en lermask. Kan behövas så man blir av med allt skit från helgen:P


gonatten på er




onsdag

Gjort Västerås med broder idag, köpt julklapp och lite annat grejs. En sväng förbi bebis på hemvägen och skotta frma han och tände ljus så nu är de så fint så:) ♥

Letat bilder halva kvällen, de ligger för sjutton utspridda på hur många skivor som helst. Men hitta på en hel del, så imorgon blir de till att fixa lite med de. Måste hem till syrran något också. Och hinna med staden och lite shopping.
Men de är imorgon som sagt


Sjukt irriterande att mina macarons vart total katastrof. brända men ändå klibbiga i botten. Orättvist.
Nåja får väl se om nån kanske vart ätbar ändå, de var ju inte direkt kolsvarta iallafall. Och med en massa hallonsmörkräm emellan kanske de går i ändå.
Gjort bountybollar och knäck också och nu tycker jag att jag förtjänar sängen. Hade tänkt klä granen ikväll också men de får bli imorgon.

Och klockan slutade på tokmycket bara för att jag började leka med mamma och pappas julklapp.
Men nu, NU ÄR DE TACK OCH GODNATT


tisdag

Fojojoj

den här veckan är ju snart slut den med. sen väntar nya äventyr nästa vecka. Hoppas de går bra.

var ju ute och fota igår eftermiddag. frös inte ihjäl men de var bra nära. fötter och händer var genomfrysna. resten av kroppen fick upp värmen riktigt fort när den fick på sig kläder igen. Och JAG VET!! Man får inte leka på spåren!. Men vi lekte inte, vi fota. Visste när tågen skulle gå förbi och stod på bra avstånd när dom kom farandes.
Och de var dessutom raksträcka långt åt helvete åt båda hållen. Bommarna plinga långt långt långt irån oss innan bommarna nära också börja. Fanns liksom ingen risk att vi skulle finnas på spårområdet när tågen kom. Vakta medans uppställning av grejerna fixades och själva fotona tog typ ingen stund alls att ta. Försiktiga klubben var ute. ingen idé att klaga ja skakar bara av iaf



Frös som fan när vi gick hem, fötterna var bortdomnade. Men de var bara hem och byta om. mysa i sparkdräkten och duntofflorna en stund, kasta i sig lite mat och leta på termobrallorna.  För hej och håå. Snööbollskrig ute i skogen. grymt kul, även om min tass gillade att skutta i snön sådär.

Hjärnan har checkat ut för natten och jag vet inte vad jag surrar om. Råka klämma ut massa hårinpackning istället för ansiktstvätt nyss när ja skulle tvätta bort smink. Nog dags att sova:P

Gonatten på er





ny vecka

Sådär ja, borde jag börja göra mig klar? Tror de va... Ska ju iväg på äventyr, går de som planerat kommer ni märka. hoppas hoppas de blir bra, och att jag inte fryser ihjäl.
Jag har en plan, kan bli bra, kan bli pannkaka. Men man måste prova, annars kan man aldrig veta vad som skulle ha hänt.. Ska ta och skutta in i duschen. Var precis ner och slängde in halva soffan(åtminstone klädseln) i tvättmaskinen. Tänkte att man kanske skulle kunna tänkas få den någorlunda vit till jul. Nu är de bli/grå, oerhört vackert. Hatar att jeans ska färga av sig så jäkla mycket. 

egentligen finns inte tiden till äventyr med tanke på tusen saker att göra hemma men vafan. ibland gör man de bara




en helg till är över

Fy sjutton va dagarna springer iväg. Man vill så mycket men hinner knappt med någonting.

Nåja, de man inte hinner idag hinner man med imorgon eller någon helt annan dag:)

Helgen bjöd på skojjsigheter, men ni får inte reda på någonting. Eller? nu ska jag kanske inte vara så grinig. Jag var och klippte mig. Skulle ta bort allt slitet och trodde jag skulle få vandra därifrån med 2 mm stubb ungeför, de behövde jag som tur var inte. Men de rök ungefär 2 cm. Nu känns de lite friskare:) Tack och bock på de, satans risbuske innan ju.
Kvällen var skoj och avslutades med premiärskuttning på stadens hotell. Där var de rent ut sagt eko när vi kom. Haha folktomt som fan, men vi vet hur man har roligt och de behövs inget folk för de. Ramla in lite folk vart eftersom men de var samtidigt skönt att de inte var smockfullt, var en som trampa på tassen. Han bad massor om ursäkt och tur för han var de utsidan av foten så gjorde inte så mycket. Och om ni missat de så har även hotellet införskaffat sig i isbana ute i trädgården. Coolt som fan, var ett under att man höll sig på benen när man kom ut på den.

Dagen till ära har ägnats till städning, eloge till fina vänner som inte  grisa ner för mycket. Fastna i golvet vid diskbänken men thats it. Men jisses vad med flaskor jag har bärt ut. Är de dags att jag börjar oroa mig för er alkoholvanor?? ;)
Nu sitter man här vaken, för smartskallen somna efter maten och sov halva kvällen. Trött och proppmätt var sådär kombo, borde sova så jag vaknar utifall G kommer på besök imorgon.

Mer än så får ni faktiskt inte veta.


Tvätta av masken och gå och sova


gonatten

torsdag

allt ordnar sig, på ett eller annat vis.

allt är bättre än inget

tisdag?, typ

Är ju arbetslös numera som sagt. MEN bara för att förnedringskassan inte godkände sjukskrivning längre än till i fredags var ju just för att jag är arbetslös, för att jag som arbetslös kan söka jobb vilket jobb som helst. Jag kan inte gå tillbaka ÄN till normalt arbete, jag kan ta ett jobb som jag inte behöver gå eller stå för mycket i. Ett så kallat "sitta-på-sitt-feta-arsle-och-bli-dyngfet-jobb.
Man kan ju tolka de lite som så att jag inte är helt frisk.

Jag fick på mig skon för första gången i helgen, ETT par skor. Stora kängor. Det gör SVINONT att gå ute. Jag är van att ha en stenhård helt platt toffla. Nu är marken ojämn, varenda steg gör ont. Jag går på sidan av foten allt som oftast.

Trött som en tok, på livet. Värdelöst. 6 veckor hemma, känns som 6 år, även om veckorna flyger förbi. Så segslemmar tiden ändå sig fram.
Utan minsta tjaffs gick ja till och med med på att gå på ett sånt där a-kassa-möte som arbetsföremedlingen vill trycka på en. Tänkte de kan väl va bra och jag har nåt att göra i en timme:) 

Och de stör mig fruktansvärt mycket att jag inte kommer in till ams.

hungrig, kanske skulle ta sig en macka eller två och sen sätta fart här hemma. funderar på att inleda julstädningen i köket. Men vi får helt enkelt se vart orken tar mig.
Lär ringa lite samtal och se till att få iväg brev innan lådan här nere töms, det borde jag hinna med. fast man ska aldrug vara säker. Sen om köket blir klart någon gång ska ja springa ner och kolla om de finns någon tvätttid så jag kan slänga in schlåååångöverdrag, så får de hänga över stolarna och torka. Men men vi får väl se vart tiden tar vägen.

ska ta och skriva en lista till G också, finns mycket här hemma som borde kollas över.

hörs



idioti

Mitt liv i era händer.

Arbetslös numera, de betyder att jag är frisk. det betyder att de är dags att kräva saker. Det betyder att jag ska finnas för alla, ställa upp på de mesta och göras andras skitgöra. Eller?
För slippa sura människor är de väl bäst att bara släppa allt man ska göra, vill göra eller varför inte, inte vill göra något.  Eller boka upp sig för att göra nåt i 10 min och kanske missa något jag kan göra resten av dagen.
Det är inte mitt liv, de är ert.

Tydligen

gonatt

fast kom ihåg jag är bara en person, inte 10. kan inte vara överallt och ingenstans på en gång.

nattinatt

Gaaaah ja vill skriva så mycket, finns så mycket som vill ut. Men vet fan inte hur! Hur ska de gå till, utan att folk ska bli sura. Folk kan ta åt sig, men egentligen handlar allt om alla, inte om någon speciell. Njaa flundra ett tag till. Anledningen till att inget skrivs, vill inte bli osams med någon. Och just nu finns de faktiskt en hel del som retar mig till tusen. Bäst ja låter bli. Prata Bara med folk man litar på som man vet allt stannar hos.

gonatt.

söndag

Oj dagarna bara flyger förbi och jag glömmer bort de här. Har kanske inte så jättemycket att skriva heller. Vem vet? Fast å andra sidan så är de fullt upp jämt och ständigt så hinner inte heller. vad har man gjort sista tiden. Förra helgen var ja iväg på lite festligheter. Lugnt och sansat med ett par glas vin innan de var dags att åka hem och sova när resten fortsatte vidare mot krogen.
söndagen vart de pepparkaksbak med grannarna.  Kul skit även om de är godare att äta degen än vad de är roligt att baka:P Men roligt att umgås med sött folk:)
Och egentligen så är ju pepparkakorna man köper betydligt mycket godare än dom man bakar själv. Men de är ju grejen att man ska baka pepparkakor som gör de.

Veckan som gått har gått med en hemsk fart, jag hinner knappt med själv. Vart på gymet några gånger, umgåtts med folk.
Gjorde västerås med bror och syster i onsdags, kontot tog stryk och de blir knapert resten av månaden, eller rättare sagt på väldigt lång tid, eftersom jag inte har en aning om när jag får pengar nästa gång. men shit happens lev bra eller inte alls. Allt ordnar sig ändå alltid till slut.
Man lever ju efter pengarna man har, bara skita i att köpa massa onödigt så löser de sig ju.

jaja pengar är skittråkigt att prata om

Helgen då. Blivit sent på fredags och igår. Jag MÅSTE vända tillbaka dygnen. sjukt ovärt att sova till 11.30-12.00 Är ju för sjutton ljust ute knappt två timmar sen är de natt igen. inte konstigt att man har de aprtåkigt och ingen lust alls till att hitta på saker.

Fredags vart de städ tvätt gym pizza (åt en hel, vad folk än säger så var de en HEL pizza:)))
Gled runt i sala skogarna.
kom hem fick brutalt ont i huvudet, gick från örat och tryckte upp i skallen
Lördagen spendera jag med huvudvärk, tack och lov hade skiten släppt i örat men skallen var elakare än på länge.
Slappdag hela dagen. Kvällen vart de med L en sväng hem till A & M med barn. Trevligt trevligt. Sen åka och plocka upp H och sen full fart mot dalarna fäör att hämta hem J. Vart en hel del skratt prat och fruktslakt. gillart :)
hem och sova och nu sitter man här med ännu en helg i bagaget.

Väntar på dataexperten som ska komma hit och koppla om sivert. jag är trött, kommer somna om de blir grekiska på bg6;P

Hej och hå. tråkinlägg

hörs



macarons

Det är bara en sån dag. En sån där dryg jävla dag då man vill för mycket men knappt har ork till något.

Var iaf iväg en sväng till gymmet idag. Det var ju duktigt gjort och C var snäll och agera taxi.
Tänkte prova psykling, dog efter 5 min. min kondition har troligtvis kraschat rätt rejält sista 5-6 veckorna. Jag saknar mitt band och jag saknar min crossramp. Jag vill jag vill jag vill, men får man?? NÄÄ!!! Kan väl inte heller så var de bra med den saken...
Var dum i huvudet och gick lös i grodmaskinen. Jävlar i min lilla låda va ont jag hade efter de... när ja skulle därifrån sakna ja mina käppar massor. Vet inte riktigt varför, men jag känner mig säker med dom. Känns vingligt och ostadigt utan, de går även fortare att at sig fram och jag behöver inte belasta där jag har ont om jag inte vill.

Min tass är förövrigt läkt, i stort sett. Lite skorpor kvar men snart är de fint som fan.

Annars idag. vart och grillat fläsket, så nu är ja kräfta igen. Fy satan va de tog i ansiktet. Illröd:/ Jaja spelar inte så stor roll, ska inte göra nåt ändå.

Och så  har ja bakat macarons, och om jag får säga de själv, och de får ja så vart dom helt klart godkända. Speciellt med tanke på att det var första gången jag gjorde dom:)

Nu är ja sådär dyngtrött och har ingen ork eller vilja till något samtidigt som jag vill göra något. i-landsproblem?




Ska nog iaf ta mig en svängom med snabeldraken.
Sen får vi se, flundrar på att bädda ner mig, slå på en film och somna gott.


RSS 2.0