Söndag

Man lägger upp en bild på två ölglas på fb och vips så får man en massa vänner, så mycket folk jag pratade med mellan fredag em och igår kväll har jag inte gjort på flera veckor. Överraskad? Nä faktiskt  inte ett dugg, det var rätt väntat om jag får säga de själv. Men jag är väldigt ledsen att de var i onödan och jag tog upp viktig tid.



Nåja nu börjar en ny tid i mitt liv. Rensa upp, börja om och göra rätt.
Det blir nog bra i slutändan. Det måste bli

Dags att sluta bry sig om folk, finns ingen vettig anledning att göra de när folk tror att man ljuger, hittar på eller helt enkelt inte lyssnar på vad man säger. Eller att de inte bryr sig?
Man är skitbra så länge man alltid gör som folk tycker. Men jag har fått nog! Nu är de mig som är prio ett.
Så kan ni inte ta de. HEJ DÅ!!

Jag har huvudet upp och fötterna ner de räcker!, mer än så får ni inte för ni kan inte förstå, eller får inte in resten i skallen. orkar inte ta saker med folk som inte lyssnar.

Nu skrev inte jag de här för att bli osams med någon men ibland lär man lätta på tankarna och kanske möjligtvis få in saker i folks skallar.
Och heller ingen vet vem de här riktigt är riktat till?
Klurigt?
Helt enkelt en tanke som kanske stämmer in flera?, kanske på ett par? eller endast på en?
Familjemedlem?, vän? vem vet?

Nu ska ja sova, Men först en dusch. Kliar i mina stackars ögon så ja knappt ser vad ja gör.
iImorgon är en ny dag. PÅ SÅ MÅNGA SÄTT
Wish me luck

...

Sorry för dåligt med uppdateringar.
Men ni vet hur de är! har vart långledigt, inte fått ett skit gjort egentligen men kul har de vart.  har ju vart valborg och grejer. så ja har legat och spytt i en buske i stort sätt hela helgen.

puss och godnatt


Här skulle det ha vart en bild som beskrev helgen men eftersom de bara tuggar och tuggar och inte verkar viljas funka så får ni fanimej vara utan bild för jag lär natta kudden om jag ska orka upp imorgon

RSS 2.0