sluuut

slut på ledigheten och dags att återgå till verkligheten.

måndagmorgon kom till mig fort, låt natten gå fort

fredag

Usch vilken hemsk dag.
Är de bara jag som känner mgi sjukt otaggad inför kvällen eller. Läsr på fb och alla är wohoo ladda inför kvällen woopwoop. Jag känner enbart blää, jag och soffan skulle ha de trevligare.
Mycket av mina känslor är nog att jag känner mig smällfet och har absolut ingenting att sätta på mig ikväll.
livet är hårt
Så ser ni nån som skuttar runt naken på dåligt humör ikväll så är de jag:)
Om ja inte inte går vilse från förfesten och rymmer upp till "sommarstugan" ist


nu blir de göra gymmet osäkert nån timme. lär bygga på mina biffiga armar.
grymma muskler man har då;P

hörs


Daim rocks

 


Sjukt gott

Morrn morrn

Nej, de blev inget gym nu på morgonen. Ska försöka ta mig dit lite senare. Fast kanske ändå inte. Min mage värker, så de känns inte jätteaktuellt med konditionshelvete idag.
Öm, ont och mår illa. Fast just nu vet ja inte om illamåendet mest kommer efter att man fått sig en omgång på rygg och massa nacke.
Jorå de går väl över någon gång framöver!

Gick genom staden för att at ut pengar. Och bara av blicken över torget fick mig att drabbas av panik.. Usch de kommer bli trångt jävligt och äckligt. Hur ska folk få plats?
Jag vägrar VÄGRAR gå på äckliga bajamaja. Kissblådan får fan spricka hellre. totalvidriga toaletter.
Är de någon som vet om man får lämna området och gå in igen eller om man är fast inne i smeten?

Jag tycker bara allt verkar jobbigt. Borde vara hemma istället.

nä ja lär fasiken lägga mig ner och vila en stund. mår inte sådär jättebra just nu:(

helg baby

Det är helg!! wiiihooo:D

Jag behöver detta, vila lite mer än vanligt, inte kliva upp mitt i natten. Även om klockan ringer imorgon bitti så ringer den inte klockan 4.15.
Ska upp imorgon och sticka iväg och köra ett helvetespass på gymmet,. Kondition så svetten sprutar åt alla håll och kanter. DET är tanken. Får väl se om jag känner orken till de när jag vaknar, eller om jag helt enkelt väntar tills imorgon kväll.
Klocka 10 blir de ett besök hos A. min rygg ska få sig en omgång igen. Det ska bli underbart skönt för den mår inte jättebra just nu.

Tvätta och städa står också på schemat imorgon. hälsa på mor och far en sväng innan dom ger sig iväg till vindeln?? ja kanske.

Ner på stan och kolla om de eventuellt kanske möjligtvis, f(ast knappast troligt) finns någonting att ha på sig.
Beställde två klänningar från Nelly häromdagen. Satt och kolla hur länge som helst på olika sidor och kom fram till att de bara fanns en massa fula kläder. Inget alls som jag ville ha. Beställde iaf till slut två av de lite mindre fula klänningarna. Och idag när jag kom hem hängde dom på dörren. In och slet upp påsen och drog på mig först den ena och sen den andra.
Och slutsatsen blev. Jag har beställt två fruktansvärt fula klänningar som dessutom var förstora.
Kul kul
Nåt som är ännu mera kuligt är
jag var lite nervös för att de skulle vara bara skit som kom eller att de skulle komma alldeles försent så sprang runt i alla tänkbara butiker i Uppsala idag innan jag åkte hem. Slutsats av de?
Vi går mot mörkare tider. Sprang in på JC och de första jag möts av är tjocka vinterjackor. HALLÅ de är JULI!!! Nån jävla måtta får de väl ändå vara!!! ALLA sommarkläder var borta . joråsåatt:(

tror faktiskt att jag ska ta och besöka sängen. Ögonlocken är tunga. Och det vore ju inte helt fel att sova. Kanske man kommer upp till gymet imorgon också:P
Fast som de känns nu kommer jag ha träningsvärk imorgon. först gym och sen lång promenad i rasande tempo efter de.
jaja de lär väl visa sig imorgon.

Gonatt på er




bajs

Till Äckeldjuret som bajsat på min balkong!

Må du få en långsam smärtsam död!!!

...

Jahapp så var ännu en meningslös helg över, och inte känner jag mig ett dugg mer utvilad än vad jag gjorde i fredags.
Borde verkligen ha helger då jag ÄR hemma och bara är och sover tidigt. För de kommer inte sluta bra. Kroppen mår som den förtjänar och fortsätter jag med mina minitimmars sömn i jämförälse till allt jag gör om dagarna så kommer de gå käpprätt åt helvete snart.
Fick ju min varningsklocka i veckan att de är på väg mot kolapps.
joråsåatt

Nästa helg är de tydligen sala festivalen. jippie som jag har väntat längtat trånat och önskat... Eller inte
Sur som en gris sitter jag och kollar runt på diverse sidor och vet ni. Hittar jag ingenting nytt att ha på mig tänker jag heller inte gå ut nästa helg. Vill inte ha samma gamla tråkiga kläder som man haft hundra gånger förut!!
Och än så länge verkar de som de kommer bli en helg som spenderas i soffan på bg6 som väntar!!

Nu ska jag nog snart ta och packa ihop för kvällen. packa ihop saker tills imorgon så allt bara är klart att ta med sig, orkar springa runt och leta grejer mitt i natten liksom:P
Lär leta på min korthållare som jag inte har en aning om vart jag lagt

men snart ska jag ta och vila min onda mage. Den ogilla att vara ute och springa ikväll tydligen. Gjorde iofs jag med för satan vilken motvind jag hade. Höll på att dö flera gånger om, och sen var de en hel del skumma saker ute.

Och vafan är grejen. har folk inte sett människor vara ute och springa. i 9 av 10 bilar man möter håller folk på att glo ihjäl sig oh vrida nacken i led när de åker förbi. låt flodhästen vara ute och springa ifred.

nä gonatt



som vanligt trött som fan och bara svamlar om allt fram och tillbaka i en salig röra.

natta kudden dags

Överlever kanske den här veckan iaf. Bara en dag kvar sen en hel helg att vila upp sig på.
Och nästa vecka blir de bara tre dagar woop woop..

Har vart hem en sväng till föräldrarna idag. Sagt hej och försökt byta bort min soffa och schlåååång mot deras soffa men de gick inte. Otur för mig:P

Hunnit med att springa av sig lite energi också. vart den längre rundan idag. Min kondition är allt annat än bra men sakta men säkert blir den lite bättre för varje gång tror ja minsann.
Nu är de nog dags att packa ihop mat och grejer inför imorgon och sen dags att natta kudden



det är dags nu...

Det blev ett skönt pass på gymet idag. Armen/axeln börjar klara av maskinerna igen. Även om de knappast är skönt så känns de inte förjävligt längre. Bara hoppas på att de håller sig så nu och inte blir värre igen
Har även hunnit med grillning (av mig själv) Brännskadat röven tror ja minsann att jag lyckats med. Fy faan va varmt de var. Låg i ett hav när jag var klar. Tokvarmt och äckligt.
Men nu så är man duschad ren fräsch och luktar gott igen

Ska ta och skutta in i badrummet och smöra in mig och borsta tänderna. Sen blir de nattning av kudden. tidig kväll idag:)



gonatten

trötter

Fy satan vilken hemsk dag.
Vakna till och kolla klockan 4.58 GAAAAH PANIK 5 lär ja gå hemirfån för att inte behöva springa. Studsa upp ur sängen förvirrad och trött och visste knappt vad ja hette.  slängde på kläderna. både bakofram och utåin men vafan har man bråttom så har man. slängde ner matlåda och tandborste i väskan. Full fart ner för trapporna och upp på psyyykeln. 5,07 var ja på station:) stabilt som fan.
Dagen har enbart gått i trötthetens tecken. Men nu gäller de att hålla igång ett par timmar till och sen får de bli sängen tidigt för en gång skull. 3½-4 timmars sömn i ett par veckor sätter tydligen sina spår.
Första larmet går igång 4.15 på morgonen. sen går en efter en igång med nån minuts mellanrum. Sammanlagt 10 olika alarm och jag hör inte en endaste liten signal. Stackars grannar
Dricka upp sista kaffeskvätten och sen en sväng till gymmet:)




tjipp tjipp

mitten av veckan

Hur många gånger i timmen spelar rix fm september?? MINST 3. och den där mohombi? (stavning..) uttjatad gånger 100 om dagarna. jaja, jag håller på att bli tokig. Nä tacka vet ja bandit. Mycket som spelas ofta där med men bättre musik än på rix work work work

en ny dag

Imorse på väg till tåget tänkte jag att de här kommer bli en riktigt jobbig dag.
Regnet öste ner, mörkt grått och trist. Skulle ju va genomblöt innan klockan 8 och sen få gå och hacka tänder i dyngsura kläder resten av dagen! Men OJ va fel man kan ha ibland.
Väl framme i Uppsala regna de ju inte alls. Kom några stänk i morse och lite på förmiddagen men blöt vart jag inte och inte hacka jag tänder heller.  Tvärtom höll jag på att tuppa av av värmen under eftermiddagen. Satan i gatan vad varmt det har vart. Satt i rondellen och önskade att de skulle börja regna så man vart lite avkyld;P

Och vad möts man av när man kliver av tåget i Sala. Jo, spöregn. Har tydligen regnat i stort sett hela dagen här. HAHA rätt åt er:P skadeglädje är den enda sanna glädjen
hemma slog jag ner min feta röv i soffan och tänkte skita i allt vad träning hette idag. Men sen sluta de ju regna och ja på med träningskläder och full fart mot psyykeln. Och när man kliver utanför porten har de börjat regna igen. Nåja lite regn har man inte dött av. Det vräkte inte ner iaf, dessutom har jag sån jävla fart på racern så regndropparna hann knappt få tag i mig:P


Annars. Sitter och läser bantningpiller metoder grejer och doningar.
Just därför att sista veckorna har mitt sötsug och hungerkäönslor ökat med 390%. Jag skojjar inte, jag äter för minst 7 personer och de är lite lite för mycket. Därför tänkte jag hitta på nåt som minskar sockerbehehovet. Inte då bantning bantning bara få stopp på allt onödigt ätande som jag egentligen inte behöver.
Förstår inte varför man inte bara kan äta sådär precis mittimellan. Antingen kan man inte äta nåt eller så äter man massor. Hur svårt kan de vara??



Annars om nån är intresserad har jag fått fram en perfekt diet om man vill rasa i vikt.
Citron grönt the och nikotin.
Sen kan ni lägga till nån magkatarrsmedicin för de lär behövas:p
Sådärlagom hälsosamt


Nä jag får väl försöka sluta upp med mitt sockerberoende genom att bara sluta. Undrar om de finns typ möten för såna som mig. Lite som AA fast mot socker. Det lär ja googla runt på. fast inte idag. För nu tänker jag nog ta och chocka kroppen och krypa ner i sängen före klockan 00. ujuj

gonatt på er



helgen är över

äntligen dags att sova och ÄNTLIGEN är helgen över. som jag väntat på måndag morgon:P

helgen har vart så lugn den kan bli. bara soffhäng, i både min egen och andras. och massa film.
Känner mig inte febrig längre så de här kan nog tänkas bli bra iaf:)

Imorgon ska ja försöka ta mig iväg til gymet också, får väl se vad armen tycker om de. förhoppningsvis går även de bra.

nähä sova var de ja...

jorå

fastna framför tvn. speedway. insåg precis hur mycket jag saknar att åka och kolla på de.
Älskar lukten, älskar ljudet, älskar stämning och om sanningen ska fram så älskade jag hamburgarna också
:P
Men så gick de ju som de gick för vårt kära masarna. Inget vart sig likt. Tisdagarnas enda höjdpunkt är sen några år tillbaka ett enda stort mörker. Nä kom igen nu pojkar och gubbar. Mer speedway åt folket i brovallen om jag får bestämma:)


och jag borde verkligen sova. en dag kvar, 6 ynka små timmar. wohoo

torsdag

ut och springa sig trött

tjipp tjipp

ovärt

inte sådär extremt aktiv direkt
men de finns så mycket annat som tar tid i livet.

har väl inte hänt sådär jätte mycket i livet.  helgen var som den var. lördags vart de lite fest, men efter nära döden upplevelse fick de bli tidig hemgång.
Och var inte ett dugg trasig i benet när jag gick och la mig men vakna med nån så brutal smärta så söndagen spenderades i soffan med massa filmer. och ligger jag still i soffan en hel dag är de något som är fel.
Tog mig iaf till jobbet i måndags även om de knappt gick att gå. framåt em och massa voltaren och alvedon börja de släppa lite och nu är de helt borta. Eller de var de redan igår, nästan:P

idag på gmmet sa gamla skadan i armen hej igen. så vart nästan inget gjort där heller. fy fan va dålig ja blivit.
nää sova bort skiten..
snart helg iaf. jag behöver den
tack och gonatt


kissen ja vill ha
Men som var för stor för att smussla med sig hem från kolmården:(

sshhhh...

hon sover

onsdag

På nåt sätt känns allt, eller nåt väldigt fel just nu. Jag har inte en aning om de stämmer eller ej. Men magkänslan är inte bra. Men men de är väl som vanligt. Den som lever får se. Finns ändå inte ett skit jag kan göra så egentligen borde jag bara sluta bry mig.


Nu blir de kaffe och sen full fart på psykeln mot gymet. Fy efter igår lär man ju tärna en vecka i streck för att bli av med allt.
och sen blir de en ny onyttig dag imorgon. ujuj vart ska detta sluta

tack och gonatt

Är trött och vill bara sova. Men lär vänta in en grej som går nå så sjukt segt. Hatar att vänta. Det lär ju vara de tråkigaste som finns.

Hur de var annars? försnylningen går i vågor. Ena stunden känner jag mig tokfrisk och tänker att de här gick ju fort över. En stund senare rinner näsan och halsen värker igen.

Gårdagen var skoj. Börja med gårdsfest med trevligt folk och massa skratt. Hotellet var varmt och slibbigt. Så skutta ut innan stängning så man slapp trängas och köa ut iaf.
Vart knivhuggen efter hotellet. När jag satt och messa som bäst i väntan på sällskapet. eller det Kändes som jag vart de. Ett par rejäla hugg och sen kramp. Nåja de släppte relativt fort men fuller var man och rädd för att de skulle fortsätta jävlas så tårarna kom. jag som hatar tårar bland folk, man är väl ingen klenis heller. haha jo ibland så:) nu är de kalas igen och vart bra hela dagen. som tur är.
Lyckades även med en sträckning nere i svanken/ryggen igen. Total låsning och brutal smärta. Tur man ska till A i veckan så man förhoppningsvis blir lite uppmjukad.

dagen till ära har spenderats i västerås med grannar och syster. Och jag fick allt jag låg och tjata om i grannen soffa imorse. ikeakorv, nya gardiner och cheeseburgare:D

Semestern är inledd.
Imorgon blir de städning, putsa fönster och byta gardiner, gymmet och besök av grannar. Lär skutta ner på banken också. har tydligen nån jävla kredit på mitt visakort som jag inte visste om. Råka trycka fel igår när ja shoppa för 10 spänn, smart drag. så ja 10 spänn vart dragna på krediten jag inte visste fanns. idioti
Tisdag blir de dejt med per-otto, och sen staden v-ås med grannarna
Onsdag blir de dejt med Anders och en helare sanna som resultat efteråt
Torsdag blir de dejt med djuren:D kolmården med grannarna:D
Fredag lördag söndag ligger fortfarande öppna för förslag:)


Och nu lär de bli sängen. ca 15 min kvar så de blir lagom till att tvätta nyllet och borsta gaddarna

gonatt på er



pjucks

flundrar på om jag ska ha dessa på min dejt med per-otto på tisdag;) han kommer bli sååå stolt över mig.. NOT!!!


...

Varje gång jag ser dig exploderar de nånting inom mig
det räcker att du ler mot mig så kapitulerar jag

hur de här vart har jag ingen aning om

wohoo ledigt baby

Jobbat och slitit med förstörd kropp i två dagar nu. Igår vakna jag och kom knappt ur sängen. för att inte snacka om smärtan i kroppen, leder, minsta beröring gjorde skitont. ta på sig deo och smörja in solskydd värkte som attan. Och för att inte tala om de brutala illamåendet, inte veta om man ska kräkas eller ej är nog värst. luktar försnylt i näsan ont i halsen, öronvärk som gick upp i  skallevärk och yrsel. Jag tog mig iaf till jobbet och igenom dagarna. Idag var de dock lite bättre. Hade iallafall inte ont i skinnet och lederna på samma vis som igår Slå de ni, ni små parasiter som är hemma så fort ni har lite ont i huvudet eller ont i magen.
tackar gudarna för att tågen gått som dom ska sista två dagarna. För hade de blivit förseningar. jag hade helt seriöst satt mig ner på backen och toktjurat. Allt blir ju hundra gånger värre när man mår skit.
tog febern när jag kom hem idag. vart rätt chockad att jag fortfarande hade trots lite för mycket alvedonknaprande under dagen

Nåväl
känner mig lite duktig, hade liksom ingen lust till att ens gå på stan och shoppa idag. gick in en sväng på claes olsson och köpte lurar till musiken. Jag fattar inte att de hela tiden ska gå sönder.

Ingen vila ingen ro.
Hem  och städa hemmet, tvätta kläderna och sen iväg till gymmet. mamma tyckte de lät sådär att jag skulle till gymmet med feber för träna ska man ju då rakt inte göra om man har feber. Nä man ska inte jobba heller.
Det känns som jag latat mig tillräckligt den här veckan redan.

Hem och duscha av sig, til pappiloooonen och hämta mat och sen iväg till ghettot. får inte kalla mohammed för mohammed där för då lär väl halva området svara:P

Nähä om man skulle ta och sova i sin lilla mini bastu. 27 underbara varma grader i sovrummet. Ångrar lite att jag plockade ur duntäcket. Jag kommer ju frysa ihjäl inatt!

sov gott






RSS 2.0