wohoo djurgården:)

Jag tror de börjar vända när de gäller förkylningen, har fortfarande ont i skallen bluppar i öronen, snorig och fått hosta idag, men ja är absolut inte lika täppt i näsan som ja vart sista dagarna. vilket är väldigt skönt, känns iaf som att de är på väg åt rätt håll.

Var ju som sagt till doktorn idag, och de är ju som ja säger när folk säger att ja måste söka igen. varför ska ja göra de? dom gör ju ändå ingenting.  träffa en gubbe med universum största näsa, skojjar inte den var enorm. borde vara olagligt att ha sån stor näsa.  Jaja han klämde och kände iaf på magen, hitta inga knölar som inte skulle vara där sa han.  De ja blir så förbannat trött på när de gäller norra är att dom ger sig sjutton på att de är allergier som gör att magen är som den är.  klämmer känner lie på magen, skickas till labb för att ta ett blodprov och sen skickas man hem och har fan inte blivit nå bättre av de. Fårgade han var man kunde göra om de inte var nån allergi, och då berätta han att man gick upp med kamera och kolla hela tarmarna och röntga magen, sa att ja men är de de som behövs göras för att bli normal så får man väl göra de fast de kanske inte är så jättekul under tiden man gör de.
gubbfan svara ja men de är inget man brukar göra, det är för tidskrävande, tar upp för mycke tid för både dig och oss. och du tror inte att min mage tar upp onödigt mycke tid av mitt liv som de redan är gubbjävel!
nä nog om de...

kanske borde sova.

imorogn ska ja försöka ta tag i mitt dammiga hem, de håller på att förfalla totalt, har även tättstugan mellan 14-21 får se hur de går. får hoppas på att ja är piggare imorgon.
ska även upp till grannen på kaffepaus under tvättningen. hon ska ha bakat delicatobollar ikväll så ja ska leka testkanin:)

skulle vilja upp på stan en snabbis också, vill ha ett blått nagellack. får se om ja orkar gå till lindex.


lär ju bara säga wohoo djurgården. sm-guld 2010 :)
hv kan gå och gräva sig grav redan nu


men nu får de iaf bli sängen godnatt♥

hånad när man ringer läkarn

Jag är så förbannad. Har en förkylning från helvetet som gör att ja är hemma från jobbet. Tänkte att när ja ändå är hemma så kan ja passa på att ringa den förbannade läkaren som ja skulle ha gjort för länge sen egentligen. Fick en tid ja skulle bli uppringd på. de enda posiativa med dom. blev uppringd av kossan som är anställd av djävulen. mindre positivt, kul att hon satt och håna en och tyckte inte alls att de verka va nå konstigt med min mage. fick en tid 5 maj, för hon tyck te att eftersom ja gått och haft ont i flera år och sökt flera gånger men "de är ju normalt att ha ont" så då kunde ja vänta lite till, hon fråga om ja förstod hur hon tänkte. nej de gör ja verkligen inte jävla fitta. fick till slut tid hos en läkare klockan 11.
kul att ja prata med mamma efteråt och fråga om hon visste vem de va.. ja de visste hon ju mycke väl. han var jättesnäll och trevlig men de va även han som hade sagt åt henne att hon behövde ju inte tala om för nån att hon hade en infektion i kroppen när hon skulle opereras för då skulle de bli inställt.. jaja kul kul de visar sig hur de här blir...

nu ska ja dricka upp mitt kaffe och käka upp mackan som ja snart ska fixa mig, sen en dusch.

skriver mer senare

Var ett bra tag sen ja skrev

Vad har hänt sen sist då? Jo de ska ja tala om. har först och främst slutat mitt tråkiga jobb i sala, ett jobb som gick ut på att åka runt runt och ha tråk tråk... Förra Tisdagen började ja jobba på gamla vanliga jobbet i Uppsala. Helt underbart att komma tillbaka och verkligen få börja jobba igen. Men gud va ont i kroppen ja hade första dagarna, inte alls van med arbete. Men de komemr den snart in i igen:) Sen är ja för en gång skull sams med SJ, dom underbara har satt n ett tåg åt mig på fredagar så ja kommer hem utan att behöva gå och vänta i över en timme.

Vad har hänt mer då, ja inte mycke annat tror ja. vart en hel del fester, lite för mycket!
Jag hade förfest löningshelgen och aj vet inte vad d e gäller alla andra men ja hade iaf skitkul. Värre var de dagen efter när ja skulle ta reda efter ca 25 pers som grisat ner i min lägenhet. minnesluckor från dagen innan fanns de gott om, minns typ ingenting från hotellet. men de är smällar man får ta

Malin, Åsa, Sofie och tobbe


Tobbe, Jeppe och Hasse

Löken, Jag och Jörgen


Tobbe, Anders, Erik och Jörgen



Löken och Adde


Sötaste miiniibus


Malin och Emelie


Angelica


Stefan

Nåja nog om den festen!



Sen vart de ju grillfest hos rindegren på påskafton
eller ja grillfest och grillfest, dom hade slutat grilla när jag Löken Angelica och Linda till slut behagade dyka upp, men kulit var de iaf.. Vart itne så jöttemycke dricka men satan va de slog till i taxin på väg ner till krogen. Icke bra, men kvällen sluta bra iaf:)


Linda


Johan och Angelica


Ta inte kort förens ja fixat läppglanset var de va


om blickar kunde döda. linda ger onda ögat







Och så har vi ju självklart gårdagen. var på tjejkväll hos Emelie. helt sjukt kul kväll
Börja med att ja  mötte upp Sandra och Carro på gården och sen åkte vi iväg till Emelie där Amanda också var. Sen gick vi till Åkrahallen och inhandlade allt som skulle ätas under kvällen. Började redan här med massa skratt:) Sen när vi var på väg tillbaka så mötte vi upp Linda. Efter de hackades de grönsaker och jag mästerkocken själv stekte köttfärsen. Sen under middagen börja de spåra ur totalt. samtalsämnet var pojkar snoppar och storlekar. ja ni kan ju tänka er själv. Åsa behaga också dyka upp under maten, bättre sent än aldrig:)
Sen var de ölprovning för mig hade en massa öl som ja aldrig druckit, första en leffe hällde upp i glaset tog en klunk och hela ansiktet fick ett helt annat utseende och de va på väg upp igen. fy satan va äckli den va. sen fick ja tag i godare så de slank ner en del:P
Spelade våghals, sanning och konsekvens utan konsekven och lite annat. vart en massa skratt vilket ja gillar

ska även på dildobröllop i kristina kyrka inom en snar framtid:) fy fan skratta som aldrig förr, ja älskar verkligne den som uppfann vattenfast masara för tårarna forsade:)

lite senare bar de va neråt stan, försökte med sventas men där var de fullt så de fick bli lindströms. tråkigt var de och ja höll på att somna.. gick hem och tyckte att dyscha var en bra idé och ´de skulle vara tokvarmt. vart väldigt yrslig och höll på att svimma så fick sitta och duscha färdigt.
och av nån anledning så tyckte ja att de va en bra idé att sätta sig i soffan efter duschen... nåja
vakna runt 8 imorse och frös som en tok. hade en handduk runt kroppen och en på huvet. solen lyste starkt i ögonen och vad gör smartskftet, hon drar ner rullgardinen, går in i sovrummet och hämtar täcke och kudde och går tillbaka till soffan pch somnar om! varför la ja mig inte i sängen för?

och den här dagen har spenderats i soffan, sett en värdelös film. vart en promena på em/kvällning med grannen.

bilder från tjejkväll kommer inom en snar framtid, nu ska ja se lite på wallander och sen försöka natta kudden rtt skaplig tid ikväll
gonatt

RSS 2.0