...

Precis innan jag loggade in här kändes det som jag hade hur mycket som helst att skriva om. Men just nu känner jag mig bara tom.

Så det blir nog inget vettigt sagt. kanske lika bra, vad vet jag. Vet ju inte vad som får sägas och till vilka. Och eftersom jag inte vet vilka som läser så kanske man bara ska ta och knipa igen med tankar och funderingar.


Ja vad säger man. Lön idag iallafall. kul skit, ska shoppa på lördag. västerås här kommer jag:) fast med min vanliga (o)tur så finns de väl inget man kan tänkas ha på sig.


nä de här sög, jag ger upp, lägger ner och tänker inte vara med längre


onsdag

Det ÄR KUL att betala räkningarna, DET ÄR KUL.
Försök intala dig själv de medans du betalar räkningarna.
Det blir fan inte ett dugg roligare för de.

Men nu däremot, nu är de slut på kontot. Tur de är lön imorgon.
Fattar inte hur jag ska räkna ut hur mycket jag ska betala till facket bara. Olika tabeller och jag då, som var sjukskriven arbetslös och jobbade under en och samma månad, vilken jävla tabell och vilken nivå ska jag gå efter? Jag lär fasiken ta mig tid att ringa och prata med domma dära.


Jaja nog om de

Skallen värker, det gör ont som satan. Tejpen är på väg att lossna, förhopppningsvis spricker de inte upp igen. Orka bloda ner kuddarna liksom.
Jävla skyltjävel att vara dåligt placerad. Tack och lov var hörnet sågade och rundade, vette tusan hur de hade slutat annars.

Tandvärk eller öronvärk. Vet fan inte säkert vart de kommer ifrån

Och magen har sagt upp sig totalt.

Livet är underbart

Och så de andra som gör mig förvirrad till tusen. Så fort tankarna försvinner, så gott som iallafall. Jorå då plingar de till och allt kommer tillbaka
Din svaga jävel, jag pratar om mig själv. jubelidioten nummer ett. Vi är osams, jag och mig själv. Får se om vi kan bli sams under natten för nu är de nog dags för tack och god natt om man ska komma upp imorgon...



lediga dagen är över

Trött och ont i magen. Underbara kväll.

Fått nästan allt jag skulle ha gjort idag gjort iallafall, så känner mig lite duktig. Jag har ringt de där företaget som säljer sparkdräkter som jag är grinig på. Det enda positiva var att dom svara på en signal i kundtjänst. Tveksamt om de var någon som svara eller en telefonsvarare pga utav otroligt dålig mottagning och bara massa störningar och prassel rev ja i. Amen HALLÅ, -eeh hallå svara någon tjej i andra ändan. haha jag kanske borde lära mig att låta trevligare i telefon. Men de gick iaf smidigt även om jag fortfarande ogillar företaget.

Har tvättat och städat, lagat mat och gjort matlåda.
Vart en sväng till gymmet också, en sväng på två timmar. Kollade lappen. Det var 10:e gången jag var där sen operation. På fredag är de 3 månader sen. Tiden går fort när man har roligt. Men det är lite skillnad på gymbesök nu mot förut. Då när jag var där minst 5 dagar i veckan. Jag ska igång igen. Min kondition är superdålig. Sprang och gick på bandet som uppvärmning. Sen mördarpass i maskinerna tills jag knappt orka röra mig. då ger vi oss upp på crossrampen i 20 min. Så mer död än levande skulle jag psykla he. Ut och låsa upp psyklen och vad händer, vad fan händer. Joo nyckeljäveln gick av i låset, så de var bara ta sitt pick och pack och gå hem. Måttligt road.
Och nu sista gångerna ikväll jag vart ner i tvättstugan och skulle upp för alla trappor igen kändes de rätt rejält i benen. Inte träningsvärk men fruktansvärt trött.

Jag kan tänka mig att träningsvärken kommer vara rätt brutal imorgon, men de gör inget. Egentlige är de bara skönt.  Det gör skitont, men man vet att man gjort något bra. det är bara på´t igen och köra. Jag är igång nu tror jag, på riktigt, eller??? halvfart kanske. Mer än de vart de sista månaderna. Kanske börja med 2 gånger i veckan. Ja vi får helt enkelt se. Men skelettet som är klätt i jello ska få sig en omgång.


Nu ska jag skutta mot badrummet. smörja in mig med alla salvor och krämer som ska användas, droppa äckliga saker i öronen, borsta tänderna, skutta i säng  och hoppas man vaknar imorgon


Gonatten



Saknar

Borttappad ork efterlyses och rejäl hittelön utlovas!
Någonstans på vägen har typ luften gått ur mig. Orkar ingenting. Eller rättare sagt, så kanske man ska säga: jag orkar inte ta för mig någonting längre. Men När jag väl gör saker så har jag orken. Det kanske snarare är viljan att orka göra något själv som är förlorad. För så fort jag jobbar eller leker med folk så finns orken. Men bara de där plocka upp telefon och komma sig för att höra av sig till folk är hopplöst. Det blir liksom, jag gör de snart. Om jag orkar, sen sitter man och velar fram och tillbaka och tänker och tänker och funderar på om man ska orka hitta på något och så hux flux är klockan alldeles för mycket. Smidigare när folk hör av sig och vill hitta på något, Då måste man ju bestömma sig på ett par sekunder och då blir svaret allt som oftast -javisst ska vi leka.

Idag har de vart en jobbig dag, Vaknade runt 12, legat och kollat på film och lyckats sova nästan 4 timmar till under slutet och em och kvällen. Lyckat och smidigt. Fast helt otroligt är jag dyngtrött nu med. All förlorad sömn måste tas igen eller nåt. Ska försöka bli bättre i veckan på att gå och sova tidigare. Lär nog. Funkar inte att sova mellan ca2-2.30. till 7. Sjukt jävla svintrött när klockan ringer men sen rullar dagen på med kaffe i massor. Det är bara de där att ta sig upp på morgon som brukar vara värst. Och nu då. Hör ju ingeting, Ska ju tydligen droppa gucka i öronen morgon och kväll. Och vet ni vad som händer, det slår lock och man blir halvt döv. Dessutom ska man hålla huvudet lutat ett bra tag efter man haft i de för att inte allt ska åka ur. Problemet ligger ju i att de ska droppas i båda öronen. Så nu ska man ha fetvadd intryckt i öronen också. Kan ju säga som så att dom skulle nog kunna bomba huset och jag skulle inte höra de.

Lyckades ju försova mig igår till jobbet, eller jag kom upp och var där i tid. Men de var bara kasta i allt och springa. Lite jobbigt eftersom jag skulle öppna bygget och vara själv till klockan 11.30. Hade blivit poppis.

Målade klart mina två påbörjade tavlor inatt. Ena som påbörjades i november tror jag att jag till slut fick till någosånär.
Nu är de bara invänta inspration till att ta tag i det lite större projektet:))

Fast nu ska jag sova, och hör jag klockan imorgon så ska jag försöka ta mig till gymmet. Vart inget med de idag. var alldeles för trött. Men känner att jag lär igång med den där träningen igen. Kan inte ligga på latsidan längre nu...



onsdag

Halva veckan gjord. Woop woop underbart ju.
Nu är de bara lite kvar, sen helg. Blir två dagars helg iaf. Gilla läget.
Lyckas dag efter dag att dricker på tok för mycket kaffe, klockan 9 på morgonen är jag inne på mig tredje kopp, sen fortsätter de bara i de tempot. Magen ogillar de starkt men kaffe är gott så vad gör man? Jo man dricker ett par koppar till ändå.

Annars då, händer inte så mycket mer än jobbet och lite skitsnack på kvällarna.
Just nu stavas min största rädsla magsjuka. Vill inte inte INTE ha den förbannade äckliga sjukan. Är nästan precis ett år sen jag hade de sist och de räcker så bra så. Max var femte år kan ja gå med på de, om man nu måste få de överhuvudtaget. Det är ju antagligen den skiten som förstört min mage en gång i tiden.
Fick frågan om jag ville ha en bantningskur idag. Tacka vänligt men bestämt nej tack. Men bara någon nämner magsjukan så vänder de sig i magen och jag börjar må tokilla. Usch

Haft besök ikväll. Sjukt bra för annars slutar kvällen som så att hon sover en timme eller två i soffan och kan inte sova på natten istället. Tvättat har hon också gjort. Duktig flicka. Något hon inte gjort är äta mat. Mindre duktigt.

Inväntar inspiration till målning. Känns som jag borde göra klart den jag håller på med, eller rättare sagt de två jag håller på med. Den jag började med för flera månader sen fick ett tvärt slut då jag tappa suget totalt till att göra den helt klart. Börja på en ny i förra veckan. Men nu när jag fått upp staffliet så vill jag börja måla på stora duken. Men vill samtidigt ha mera färg och för de måste jag till panduro. Alltså behöver jag åka till västerås. Men när ska de hinnas med?.
Tål att tänkas på, nu ska jag illafall ta och krama kuddarna en stund. Börjar ju helt otroligt bli rätt tungt i ögonlocken nu så förhoppningsvis somnar man väl ganska så snart:)

Hörs en annan dag

snart så

Konstant hungrig nattetid.
Det slår aldrig fel, Varenda natt när de är dags att sova så blir jag svinhungrig. Inatt är ja sugen på makaroner och ketchup, helst med ett ton smör också. Igår natt vart jag brutalt sugen på bacon och stekt potatis.
Men som sagt, jag tänker ju knappast ställa mig och laga mat klockan nu liksom. Det får bli hungrig till sängs som gäller även inatt.

Snart har halva veckan gått, imorgon kväll då är de halvvägs. Fast man borde avskaffa helgerna. Blir ju totalt fel sovtid. Sover länge på dagarna och kan inte sova på kvällarna ist.
Men en annan har ju glidartider nu. Jobbar 9-17. Rätt okej om man säger så;) Man slipper åtminstone den där klockan som annars alltid ringer 4.30 när man jobbar. Underbart.
Imorgon tror jag att jag måste upp en stund tidigare. Lär nog fasiken sminka mig. Grinig som få över att en kärring sa "hej pojkar" till mig och M idag. Sen att jag stod med ryggen till och mössan nerdragen så långt de går utan att bli blind spelar ingen roll.
Varför tar folk förgivet att de är en pojke som står där. Är de så mansdominerat arbete? Skulle inte tro de!
Men vet en hel del tjejer som absolut aldrig skulle göra de, herregud asså alldeles för fina för de. Här ska man ha ryschpyschblusar och diamantsmycken.
Inte jag inte, klarar nog mer än vad vissa killar gör. Starkare än vad folk tror och min envishet kommer man långt på. Vägra be om hjälp för man är tjej, kort, eller vad de nu kan vara.

Nä klockan tickar på som vanligt, jag borde gå och borsta tänderna och krypa till sängs. Måste hinna med att läsa lite i min braiga bok också innan mina två blå får slå ihop för en stund:)







Mitt i natten

Äsch min hjärna kokar snart över av alla koder och grejer och doningar. Det får va som de blev, för de blev inte som de skulle. Men tiden är för liten och livet är för stort. Hinner liksom inte med att sitta och pilla med design mer än en stund här och en stund där.
Hinner ju inte ens skriva något längre heller.

Tycker dagarna rusar iväg med en himlans fart och de är bara spänna fast sig för att hinna med.
Och timmarna med för den delen. Måste ju sova om man ska orka upp till jobbet imorgon.
Tack och godnatt

mer död än levande

Idag var de en gubbe som sa åt mig att ta i med alla mina 97kilon. Jag vet inte om han tyckte jag var fet och ville påpeka de eller om han var sarkastisk. Jag fick i vilket fall som helst god lust att slå järnstången jag höll i handen i huvudet på han
Gubbjävel. Han var väl sur för han missa korvfesten

Hungrig som en jävla gris, men orkar inte ens äta. Livet är förbannat hårt ska ni veta.
1½ dag kvar att jobba, de klarar jag. Sen kan jag lägga mig ner och dö.


död

Buuää. Är en Sjuk jävel. Ogillar massor. Glömde dessutom pillerna till magen hemma idag, så efter maten idag vart de panik. Sen dess har ja vart brutalt illamående. Ska trycka i mig trippel dos snart och hoppas de gått över tills imorgon. Jag dör med en dag till med illamående. Känner igen de. samma lika som förra året då de börja och inget kunde ätas. Än så länge äter ja. men jisses illamåendet tar över.


gymet idag gick ju sådär. fattar inte vad de är med mig egentligen. tänkte ta uppvärmning med lite promenad på bandet men så fort jag kommer upp på de där bandet kommer djävulen i mig och jag börjar springa. Ja just springa med 38 i feber när man inte konditionstränat på över 2 månader är sådär lagom smart. jag dog. nästan. helt slut yr i bollen och blää.

Och väl hemma var de bara att börja leka rörmokare för handfatet i badrummet läckte satan. Men de är inte så lätt att laga rör när plasten är sprucken. satans skithus ramlar ju sönder bara man kollar på de.

men nu är de faktisakt dags att knapra alvedon, imorgon ska det vara prima skick igen på kvinnan..
vet känner mig fan som en kille som klagar satan på förkylning, men wtf med illamåendet blir de piss alltihopa

Gonatten

måndag

Det är ju strålande, känner sig som en överkörd pungråtta. Trött, täppt, host host och värk i örat
Men vem fan bryr sig. I med kaffe, på med kläder och sen full fart framåt.
Promenad i regnet, myys mys.
Jobba lite och sen ikväll ska fasiken träningen igång:)

Och hur många hade som nyårslöfte at sluta äta onyttigt och träna mera?? Och hur många låg på sofffan och åt onyttigt igår??? Bra start liksom. 
Jag skulle ligga på soffan och äta onyttigt igår men somna och sov bort hela dagen istället.




Jag är trött på skvaller, varför vill folk veta allt hela tiden?
Jag vill inte veta någonting men får veta allt ändå. Livet är hårt

Nähä god lust att ringa taxi om jag ska vara ärlig

nyår

Vafan händer?

Nytt år WTF
Kan väl knappast bli sämre än vad 2011 var

Ska faktiskt inte vara tokgrinig över året som vart. Massor bra grejer har hänt men de har vart mycket skit också. Just nu så här på slutet känns de  som världens mest grisigaste år men när man tänker tillbaka så kommer man fram till att det kanske ändå inte vart så fruktansvärt dåligt som det i vissa stunder känns som.

Men men som sagt nytt år, nya möjligheter och garanterat nya bekymmer och problem



Tack för igår/inatt


omöjligt att få en gruppbild på gänget liksom;P


Helgen

jahapp, helgen slut och jag är om möjligt ännu slutare. Blivit på tok för lite sova, fast man sovit typ hela dagen idag:P

Jobbade fredagen, sen full fart  affärn apoteket hem och tvätta upp till grannarna en sväng fortsätta tvätta och städa. Trodde jag skulle somna kl 21 men icke. efter 4 gick dom två blå ihop. Och gissa om jag var trött när klockan ringde på lördagsmorgonen. Men vad gör väl de, i med kaffe och sen iväg till Västerås med Annapannan. Gjorde massa affärer och leta efter "locktångar" Båda apoteken gjordes.
och gjorde nog mitt bästa köp igår också¨. Köpte deo. och använde den igår. jag har inte ett endaste litet uitslag/eksem. Wohoo liksom, för första gången sen före sommaren kan jag använda deo igen. det är ju strålande:)

Nu låter jag ju lite äcklig som skriver att för första gången med deo på toklänge men menar vanlig deo roll on, bara kunnat använda spraydeo, men ogillar de för de blir ett helt moln runt en när man använder men nu som sagt. Vanlig deo

vart lunch på doncen innan hemfärd. och ja, där bestämde jag mig nog för sterilisering. Jävlar ungjävlar. hatar föräldrar som inte har någon som helst pli på sina barn. Springa runt och leka i köerna  och härj härj. usch usch.


princessbubbel:)

RSS 2.0