operationsdagen är här

ligger förhoppningsvis på operationsbordet just nu.

wish me luck bitches


jag är inte nervös, jag är iskall, jag är cool
än så länge iallafall:P

måndag

mår som en påse skit. kul att veta att man kommer leva såhär resten av livet. må dietisten hjälpa med mat så de kan tänkas bli lite bättre. mitt hopp är över, faktiskt! Iallafall såna här dagar. Kommer nog bli svårt med mat för ena dagen kan saker funka nästa gång inte alls. Varför kan de inte bara finnas ett piller så man mår kalasbra. den som uppfinner de kommer jag älska för alltid.
öm i magen mår illa, skit vill inte.

ont i örat och ont i skallen. kan nåt gå rätt och inte hela veckan bara bli skit.. ska nog snart krypa ner i sängen med massa alvedon, och massa nässpray.

Grinig?? svar JAA

så var de

jorå såatte

sista helgen i frihet firades med glada vänner och om jag får säga de själv, en riktigt bra kväll. Sen skiter jag i vad andra säger. :D

grannen hitta app med jag har aldrig, så de lektes, de dracks en del. men skojsigt vart de.
HÖG volym, på folket! skratt prat om vart annat! mindre ljud från musiken. de gillades nog av grannarna;P


Fick en goooosefilt från nisse tack och bock och de kommer användas flitigt:) gooosat hela dagen och hoppats någon annan skulle komma och städa men icke, fick slita mig en stund ifrån den.

Grannen la beslag på bandet runt filten. fick nöja sig med den;)


hennes "filt" skulle täcka lite, men njaaa jag håller mig nog till filten


grannen tyckte visst man skulle ha rosett i håret kvällen till ära. oerhört vacker må ja säga


varför ger herr lök blickar som skulle kunna döda??

tack för igår kära vänner och eloge till er. de var inte svinstia på bg6 som de brukar kunna bli.


nä man borde tänka på refrängen och gå och sova. några få dagar till i år som klockan kommer ringa 4.15
jag börjar bli smått nervös. känner mig försnyld idag. och lite hosta ikväll inte bra alls! dessutom sår på handleden efter att jag höll på att ta livet av mig med en rakhyvels hjälp igår.
Navelpercing är urplockad och de börjar se bättre ut. allergisk reaktion för staven var av stål med okänt innehåll istället för de den utgav sig för att vara, sen fastna jag i den hela tiden så bort med den. flundrar på att plocka ur den i tungan ocks får se hur de blir. lär ur senare i veckan så får se om den åker i igen efter de.


gonatt på er



helgen är över än en gång

ujuj vilken helg de har vart.

fredagen rulla ju på precis som vanligt. Kom hem från jobbet. tvätta och städa. En sväng till gymet och sen vart de promenad till affärn med grannan för att sen komma hem och dö i soffan.

Lördag vakna jag och höll på att dö av utråkighet. av nån anledning slog tv på och så var de nå trav eller något annat hästskit på tv. men för lat för att leta på dosan var de bara kliva upp. parkera i soffan ett bra tag för att sen sätta en väldigt fart på dagen. Mot gymet sprang 32 min för någon hade snott min maskin och sen skutta upp på crossrampen i 30-35 min 1,1 mil eller nåt vart de. sen full fart hem kasta sig in i duschen och sen full fart mot affärn. hem sminka sig fixa lite hår. babbla alldeles för länge i telefon. och sen mot T och sitta där och snacka resten av kvällen. skojsig kväll med trävligt folk.. 

idag vart de lite bakat, kroppen har fått sol och värme och jag tror skinnet håller på att krakelera jävlar va de stramar och hettar. inge bra att sola lika länge idag som man gjorde i somras när man sola ofta.. nu var de ju en evighet och ännu längre sen man var till cancergrillen.men men de går väl över de med. gäller att passa på nu för snart blir de inge mer solning på ett tag.
Blir fan inge gym heller. kommer inte kunna träna mycket de kommande månaderna.. skit också. ska försöka få tag i nån instruktör så jag kan få ett litet special ihopsatt pass. få lite ideer hur jag ska träna. all kondition är ju uteslutet. psyklen funkar kanske men faaaan va tråkigt och ont i röven får man... nää sova lite på saken. imorgon ska man släppa "bomben" på jobbet. blir inte till att jobba lika länge som planerat. ekonomikrasch.se så illa kanske de inte blir men de blir fan inte kul för plånboken.

nä fy sova var de. kaos i hjärnan så vete tusan vad jag surrat om. huller om buller och konstigt men ni får ta de som de är eller skita i att läsa;)


död åt magen

Vilken natt!!
Var nära på att ringa ambulans för sjutton. Förstå känslan av att vakna med sån kramp och smärta så man tror magen snart kommer explodera! värken, smärtan, känslan av att något går sönder. Frös så jag skaka.
Jag vete fan va de är, men hemma från jobbet vart jag idag iaf. Totalt jävla värdelöst och jag hatar de. Men vad kan man göra åt saken? inte ett skit.

Vart lite bättre framåt morgonen och jag fick sova lite till. Sen har dagen spenderats antingen liggandes i sängen eller liggandes i soffan.
Har fortfarande ont men inte lika ont som jag haft. nu är de mera som normalt, hur man nu kan kalla de här normalt för normalt är väl de minsta de är.
Får väl se hur de blir imorgon. vill verkligen inte inte INTE vara hemma men går de inte så går de inte

Borde verkligen ta mig till affärn skulle behöva handla. Men orkar jag??



ledig dag???

Vilken jävla dag.
Har haft semester. Den som tror att vila och ta de lugnt är semester tror så inåt helvete fel som de går. Har haft fullt upp hela dagen. börja med att traska iväg till norra och barnmorskan. blöö trött och grinig. Har tokbra blodtryck om någon undrar. tur att nåt är perfekt i denna sargade kropp.
Full fart hem, börja städa, kök och sovrum. sen full fart till västerås, snabbis på hälla och sen sjukan och ultraljud. jag såg aldrig min alien och jag tror inte ultraljudstanten gjorde de heller. fast vem vet den där ornage/röd/gula grejen kanske var just ET som skulle ringa hem och sökte kontakt. Btw så var tanten där rätt grinig och otrevlig. skulle platsa perfekt på norra. hon kleta dessutom ner hela mig eller ja halva då. men jag tror fan hon typ kladda på 5 tuber gegga på magen hade kladd överallt på bh till och med i trosorna vad nu hon gjort i dom. idioti.
Efter de vart de fort som fan ner i restaurangen. plocka ihop lite smått och gott i godisväg eftersom blodsockret låg nere i fotknölarna efter morgonens fasta.
Ut till erikslund och shoppa lite smågrejer och sen hem äta mat och handla.
Och efter de väntades dejt med tvättstugan. upp och städa klart. putsa fönster strykit och satt upp nya gardiner i vardagsrummet. och sen full fart till gymet. 9100 strides 8,5 km. hann inte mer. kom iväg försent så hade missat fruarna om jag skumpat på mera.
men jisses amalia vilken värk jag har i rumpa och ner i benen.
Hade det redan tidigare idag och de vart minst sagt långt ifrån bättre efter idag. vet inte varför jag har så ont i röven. höjde med en femma på grodmaskinen igår men kan de göra sån skillnad. kan man få träningsvärk av att sitta och hoppa på en boll??


nä semester vad är de???

nu ska skutten skutta i säng så hon kommer upp imorgon och kan skutta till jobbet. gonatt på er


sluuut

Bra helg men som vanligt på tok för kort





wrooooom

hej å hå dags att ta natta

frädag

Nu är de helg  galet toktrött. Skulle sätta fart med tvätt och städ men satte på tvättmaskin på 60grader ist för bara sköljning. då lär man väl få bort småkryp ohyra och hårstrån som jag hoppas kommer från huvet på en människa eller från ett djur. Fast jag fattar inte hur svårt de kan vara att göra rent maskinerna efter sig.   nåja en lite powernap kanske, åtminstone lite vila framför top model innan jag sätter igång

mår inte helt prima ballerina så får se hur mycket städning de blir. jag skulle helt av allt bara krypa ner i sängen och inte kliva upp förrens måndag morgon men de får man väl inte


hörs

fuckcancer


tråkigtisdag

var ett tag sen man skrev nåt, men de har varken funnits tid eller lust till de.
Det är de gamla vanliga. jobba träna och resten pratas de med folk om, inget som behöver skrivas ut här...


Imorgon åker hon till gävle


idag har hon kört över en timme på crossrampen så de är väl ett under om hon ens kommer ur sängen imorgon. men de
var skönt. var helt inne i min egen lilla värld, kolla på tv men har inte en aning om vad de var på. lyssna på musik men har inte en aning om vad. tusen tankar snurra.
jag fick en tröja som belöning, eller nja hade väl fått den även om jag legat halvdöd på nån bänk.


joorååå gonatt på er


RSS 2.0