lördag

Vaknade helt otroligt sent idag. 10.40 så länge har jag nog inte sovit på hur länge som helst. Men de behövdes. Känner i kroppen att den är på väg mot kollaps. Det värsta är att jag känner mig trött igen. Men nu får de fasiken räcka med sömn:)

Nog om de. Helg igen:P
wohoo, har inte hänt så mycket sen sist om jag ska va ärlig. Jobb och gym:P
Igår plocka jag med mig grannarna och gick till mohammed. fet pizza godis och sovandes sanna i soffan. Kom på de bästa att jag borde ha grannen och mohammed i varsin telefon vid öronen när jag ska sova så skulle jag slockna direkt;P

Nu lär jag snart ta och skutta ner på stan med grannarna. köpa lite öl köpa lite annat. köpa lite för mycket:P

nähä fixa till nyllet och platta till håret sätta på sig anständiga kläder, sen skutt skutt framåt

höres

...

jorå men så där då.

snart dags för sängen och OM de ska bli skönt.
Haft sjukt med strul med internet ikväll. Krasch på hög nivå men till slut fick jag igång de och nu är de sluuuuut på kontot. Kul att man fick känna sig iaf relativt tät i ett par timmar. Men nu är räkningarna betalda. Wohoo, då får man både bo kvar och ha el nån månad till:P

Men nåt jag inte fattar är hur datorn lyckades trasa till modemet medans jag var på gymmet. Funka fin fint innan jag stack iväg och när jag kom tillbaka. krach bom pang tok kört att ansluta. Jaja man ska inte förstå sig på såna idiotiska saker, då blir man bara knäpp.

jaja nog om de. Har iaf vart iväg och gymmat och vart duktig flicka idag. Lite lite styrka, rask promenad 10 min psykling 20min och crossramp 20 min. Blidde inge plask dels för att jag inte orka va borta så sent och dels för att min hals gör ont.

Nu ska kvinnan ta och natta kudden
om Mohammed slutat tjattra i telefonen;P haha skojas

gonatt på er.

och de kanske eventuellt kommer nån uppdatering från helgen om jag könenr att jag får tid poch lust att avslöja snaskiga detaljer;P
blubblibbluubb

Marabou

Efter mycket om och men så köpte jag mig inte bara en utan två av den nya marabou maräng & nöt.
Kändes billigare med 2 för 20kr än 1 för 14kr
Men jag vart besviken. Den var god och helt klart ätbar men Väldigt söt choklad och rätt lite maräng och nöt, de fanns där men de var inte mycket.
Helt klart inte värd sitt pris. 6 små bitar för 14 spänn. Njaa finns bra mycke godare choklad och köpa istället



onsdag

Känner mig rätt mör, eller nä vem fan försöker jag lura. Jag är helt slut.
Kommer somna snabbare än huvudet landar på kudden känns de som. Fast de gör ju ingenting.
Lite småfix bara innan man kan ta och krypa till kojs.
Började med en snabb promenix på bandet på 20 min, sen körde jag alla mina maskiner gånger två och efter de gav jag mig på den galna crosstrainern som höll på att bli min död. Och inte för att den var brutalt jobbig utan för att jag höll på att ramla och slå ihjäl mig:/
Men nu är hon färdigtränad för långledigt. Är ju stäng under påsk så finns inte så mycke annat att välja på. Lite dåligt kan jag tycka men men. Får la slita fram crosstreainern om jag får för tråkigt:)
Kom dessutom på på vägen ut från gymmet att de var plaskdag, de hade jag itne haft en tanke på innan. haha inte lätt att vara förvirrad

Och imorgon är de kort dag, det gör ingenting.
Fattar inte att den här veckan har vart så tung. Måste vara ovanan med värme, och att man är allmänt hängig.
Kännt mig febrig från och till, men så länge man inte kollar febern har man ingen och då är de jobb som gäller. man kan ju inte sjukanmäla sig så fort man har minsta lilla ont nånstans. Då skulle man ju få vara hemma sjuk jämt:(

Ska försöka hinna med lite snabb shopping imorgon innan tåget ska ta mig hem, återstår väl att se om man hinner nåt av intresse.
Sen blir de hem till tvättstugan. Storhandla och ska försöka hinna med färgning av hår fransar och bryn. Det vara bara de där med orken till de också

nej fasiken sätta fart så man får sova nån gång


Och btw Var till telia idag och prata om min idiottelefon som ringer upp nummer av sig självt. "Jaa men jag tyucker vi gör så att du har kvar den där och ringer den upp igen så skickar vi den på service då".
Jaha jag tycker de räcker förbannat bra med 27 samtal. Jag komemr ju bli stämd för trakasserier om den fortsätter sådär bläää


nej gonatt

gonatt

Gud vilken jävla dag de har vart. För de första hatar jag tisdagar och de vart ju inte bättre av den här början på dagen. Hur fan lyckas mobilen ringa 27 samtal och svara på ett medans de ligger i väskan med tangentlås på är ett under för mig. Jävla skitsaker är vad de är.
jag vet inte riktigt om de är jag som har lite höga krav men jag tycker iaf att man ska kunna ha en mobil i väskan utan att vara rädd för att ringa upp viktiga nummer.

Samsung är skit

tack och godnatt

kväller

Lite sur och grinig på världen i största allmänhet just nu.
Kan de vara för att jag inte förstår mig på folk?, Kan de vara för att jag är så förbannat trött så jag skulle behöva tandpetare för att hålla ögonen öppna?. Ja säg de men gott humör är en bristvara just nu:(
Gillar inte känslan men de finns väl inte så mycket man kan göra åt saken ändå.

Nej skit samma, lägger min energi på något annat istället.



Har planterat massa blommor idag, så skoj när de blir fint. Nu vill jag köpa blommor till ballen så man kan få lite fint därute också.
Hem och iväg till gymmet. Öka inte vikten på mer än 1; men 1 maskin är bättre än ingen. Körde däremot dubbla rep på ett par. Dit imorrn igen och köra kondition. Fast imorgon blir de senare.
Inte gjort nåt vettigt alls ikväll, duschat och käkat macka sen jag kom hem. Pratat skit med moder i telefon, behövde avreagera mig gällande vissa saker. Och eftersom jag inte vet vilka som läser här så skrivs de inte ett ord om vad jag är sur över:P Skulle kanske inte sluta på bästa sätt...

Nu ska jag ta och platta till håret lite sen krypa ner i sängen. För sitter jag kvar här kommer jag somna inom 5 och de
vore ingen hit.

Nä men tack och gonatt på er

Måndag

Jorå då var måndagen gjord då.
Stabilt som fan



Nu blir de till att slänga i sig en kopp kaffe och sen bege sig mot gymmet för ett stenhårt pass. Man kanske skulle öka lite vikter?? ja vi får se hur de blir. 
Blir ju inte så mycket träning den här veckan. Men vad gör väl de om tusen år och jag får la köra hårdare dom få gånger jag är där:)

Dagen söndag

Jag är faktiskt ruggit trött men har inte riktigt tid att gå och lägga mig än. Har lite som måste fixas inför morgondagen. Har ju i och för sig inte tid att sitta här heller, för skulle jag lyfta min feta röv och göra de jag måste göra så skulle jag ju kunna gå och sova snabbare men de var ju just de där med att lyfta arslet som känns så jävla tungt!

Nåväl, har lyckats hålla mig vaken hela dagen för ovanlighetens skull så somna borde inte vara nåt problem får jag hoppas. Orkar inte en sån där natt då man bara ligger och vrider och vänder på sig och blir mer och mer stressad. Hatar verkligen såna dagar.

Gick ju som sagt hem till mor och far och hämta mina grejer och psykeln från gårdagen. Och de var väl en jävla tur de för jag hade kastat ner jobbnyckeln i den kassen också. Morgondagen hade inte blivit nå bra utan den. Morsan hade gjort dillkött och fråga om jag var hungrig, tog de i en matlåda istället så då slapp jag ju tänka på mat tills imorgon. kalasbra:)
Väl hemma igen slog tröttheten till rejält. bestämde mig för att de gick itne alls för sig att somna typ klockan 19 så satte igång och städade istället. Så nu är hemmet fint rent och luktar gott igen. Så kul att komma hem då:D
Var väl inte så skitigt innan heller eftersom jag städade i fredags.
Men eftersom jag typ inte vart hemma mer än och vänt och sovit i helgen så har de blivit lite som så att jag råkat släppa allt just där jag stod för tillfället istället för att lägga de på sin rätta plats. Hatar det men jag blir sån när jag stressar.

Och nu börjar helgen lida mot sitt slut och vi går mot en ny vecka, 3½ dagars närmare bestämt. Det känns ju inte helt fel:)
wopwop


Nejni nu ska kvinnan ta och göra de som ska göras och sen krypa ner i sängen och drömma söta drömmar

Godnatt på er


söndag

Vad göra nu då. Skulle ju ha vart till västerås idag igen men de vart inställt eftersom sjuklingen åkt till akkis i natt. Och den där avdelning var rätt tom på folk så kunde ju itne ha hälsat på någon annan heller:p

Jag skulle ju iofs verkligen behöva ta mina ben och ta och hämta min psykel plattång smink med mera som jag dumpade av på vägen ner mot stan igår kväll. Tyckte de var en riktigt smart idé igår men idag när jag inte får de hemkört till porten tycker jag att de va riktigt korkat.

Har iaf vart och köpt spray piller och droppar och jaa de känns mycket bättre nu.  niagarafallen från ögon och näsa har avtagit. wohoo.


nej fasiken jag ska ta och vandra och hämta grejer så har jag de gjort..

Gårdagen i bildformat

Gårdagen i bildformat








Lugnt och städat var ledordet för kvällen

Slut på kontot:P



kvällen alla hade lite svårt att hålla ögonen öppna och posade sådär som bara vi kan
Nån random som vart kär i sig själv efter den här fjortisbilden haha

försökte mig även på en fjortisbild

gick ju sådär



Tack för en trevlig rolig galen kväll underbara vänner:D






yellow mellow

Köpte ett gult nagellack från isadora i fredags. Brukar vanligtvis gilla isadora väldigt mycket men de här vart svårmålat. Täckte dåligt. Målat 3 lager och ändå lyser de igenom på vissa ställen


Det ogillas

Dlömde de dessutom på festen igår så kan inte bättre på de efter nattens äventyr heller:(

KUL

Vakna med helt igenkletade ögon .

Idag SKA jag komma ihåg att gå till apoteket!!!

hej hej hallå

Hur dum får man vara.
Måla naglarna innan man går in i duschen. Smart Sanna SMART!!

Det vart en sväng till Västerås idag med Jörgen för att hälsa på sjuklingen Jesper. Kom hem lite för sent och skulle hoppa in i duschen direk. Men vad gör man, jo man sätter sig vid datorn istället och börjar måla naglarna för att nagellacket stod så fint bredvid.

Min tidsplan har spruckit för länge sen:/

mee just nu


Jag har förövrigt bränt mitt fejs idag. Svider och stramar så in åt helvete

Sist men inte minst, jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll:S garderoben är rätt full men de finns inget som passar. Var in en snabbis på de där tati eller va sjutton de nu heter på erikslund?berg? ja noll koll på västerås områderna ja vet:P Men icke fanns de någonting där heller som var intressant


hörs amigos

sova är för amatörer

Vilken vettig människa kliver upp 6.50 en lördags morgon, när de finns två dagar på hela veckan som man får sova hur länge man vill. jaja skit samma. Är inge trött iaf.
Sovit riktigt dåligt har jag gjort också. vaknade först 4.15 sen 5.14 och sen 6.45 och då klev ja upp. Tropr jag var taggad och redo för jobb för första tiden ringer klockan i veckorna och andra tiden går tåget.  wierd, de är väl lördag idag??


Min mage mår allt annat än prima ballerina idag. Satan va ont jag har.
Igår vart de pizza på rhodos med grabbarna eftersom min mohammed inte mådde nå bra.
Kvinnajn lyuckades trycka i sig nästan en hel flamingo och var väldigt full i magen efter de. Men när man kom hem gick man lös på godiset. köpte nå skumma polly på coopen, käkade säkert en 20 stycken och hade fortgfarande inte kommit på om jag tyckte dom var goda eller ej hazel & coconut och jag tror jag bestämt mig nu. Icke goda, eller okej men skumma. nä vanliga är bättre.

Vart brutalt toktrött när jag kom hem igår och var väldigt sur på mig själv att jag itne bäddat i rena sängkläder påp en gång när jag slet ur de gamla. Bädda iaf till slut i, gick tillbaka till soffan och vanka en timme senare sittandes med benen på bordet och datorn i knät. Det är ett under att jag inte tappar datorn i golvet.

nähä om man skulle ta och grilla lite då:)

tjipp tjopp

wop wop

frädag baby
wohoo, kan de bli bättre?? Jo de skulle de kunna bli, om jag kom hem till ingenting. Nu är de tvättning och städning som står på schemat. wohoo liksom eller nåt.
Fast snart är jag klar, de gillas.
Bara dra på sig träningskläderna och sticka iväg. Sista passet för veckan:P

hörs



Katy Perry - E.T. ft. Kanye West

har fått ET på hjärnan men de gör inget. grym ju:D

halvdag kvar sen sooova

Eller vilken lurendrejare jag är, till och med för mig själv. Känns som de inte allsde kommer bli så mycket sova i helgen.
Imorgon är de halvdag och efter jobbet blir de grillning, hem och tvätta och städa till gymmet och sen onyttig mat någonstans.
Ska man eventuellt ta och dra en snabbis genom uppsalas butiker och se om man hittar nåt roligt ha på sig. Vem vet? de visar sig helt enkelt. Skulle verkligen behöva nåt nytt

Kan man köpa en ny mage på blocket?? Just nu är lusten att att amputera magen väldigt stor.
Skulle icke ha ätit vaniljbulle tror ja. Satan i gatan
har dessutom typ träningsvärk redan efter gymet idag. massa spring i benen ujujuj..

och så sitter någonting snett i skuldran så när jag vrider på skallen känns de som jag ska kräkas. ja just nu är livet på topp
haha kanske lika bra att gå och lägga sig!


jag vet fasiken inte vad jag ska skriva. Mitt liv är inte så jätteintressant. kliver upp 4.30 går till tåget 5 kommer hem ca 17.10 sticker till gymmet 17.50 hem duscha eventuellt nåt på tv och sen sängen.
usch när jag skrev de kändes de jobbigare än vad de egentligen är. Ska man kalla de där liv??
Jag läser inte ens bloggar, hinner inte.
Jag behöver fler timmar på dygnet

Nej nu ska jag ta och platta håret och sen krypa till kojs


gonatt och sov gott på er:)




imorgon är de vändpunkt

Ännu en dag börjar lida mot sitt slut.

Hade faktiskt tänkt blogga en gång till igår kväll men de sket sig rätt rejält när sivert vart lite krasslig i systemet och stängde ner internet hela tiden för att blokera trojanska hästar. Det verkar ju gå sådär för gjorde en sökning och den hitta inte mindre än nästan 650 infekterade filer. Slå den ni. Men nu tror jag att JAG löst problemet. Det funkar iaf fint fint. Vet inte riktigt vad som hände. Antingen vard e en blogg som var helt crazy fel. Eller så var de ett mail med fakturan som jag öppnade. Då vart de krasch.

Har fått mina kläder jag beställde i förrgår iaf.
Vart full fart mot gymet för att inviga dom:) Rosa gör livet lite roligare helt enkelt. Men nu måste jag få tag i nya skor också. Mina vita/baby blå matchar inte riktigt med de rosa.
hade ju tänk beställa ett par svart/rosa igår kväll men de gick ju som sagt inte eftersom internet avslutades hela tiden, och nu när jag skulle beställa var de slut i storlek. Får la leta på några andra, fast ju nu orkar jag inte. Ska alldeles strax ta och hoppa ner i sängen och gosa kudde.

Grymt trött så ska bli underbart.

Hade gött

ny vecka nya möjligheter

Idag var en sån där dag man skulle ha börjat med att skicka ut "jag älskar dig, bara så du vet utifall någonting händer" direkt imorse till familj och vänner som betyder lite extra.
Nu hände de som tur var ingen olycka även om man lyckades med en del vurpor. Och vad har jag då gjort. jo balanserat runt i slottsbacken. och inte på dom fina små stigarna som går där utan i värsta terrängen. bland allt möjligt djävulskap. Det var typ ett steg upp tre ner. snubbla över någon gren och ramla. Tack och lov vartd e inte kullerbyttor ner för hela slänten någon gång iaf:P även om de var riktigt nära en gång.

Och en sak till mina stackars fötter mår allt annat än bra efter de där. Värker satan.


men men bit i de sura äpplet och se glad ut.
wohoo snart dags för träning



bye bye

veckan som gått

Jahapp så var nästan en vecka till gjord.
Hänt en del och jag har inte orkat skriva ett skit i veckan. Tiden har liksom inte riktigt funnits.

Jag har ju som sagt börjat jobba. så nu är man borta från 5 till strax efter 17 varenda dag igen, utom på fredagar då man är hemma 2 timmar tidigare. Och ja, förutom när sj har strul och man är hemma nån timme senare. Man blir så trött på dom. Börja ju fint med strul redan på fjärde dagen. Än så länge har de iaf inte vart några inställda tåg på morgonen tack och lov men de kommer väl de med.
Har även gått riktigt bra att vakna till liv så pass bra så man kan vandra till tåget påklädd på mornarna.
har inte vart de bästa vädret under veckan så jag vet inte riktigt vart min beställning på sol och värme tog vägen. Är väl posten som tappat bort den som vanligt:p

Det jobbiga med den här veckan var att i onsdags hade jag 15 samtal missade av papi och fick en klump i magen innan jag pratat med hanb. För varför skulle försöka få tag i mig så mycket medans jag jobbar om de inte var viktigt. Och mycket riktigt. Mamma hade åkt in till Västerås med ambulans med bröstsmärtor. var tack och lov ingen infarkt men hon vart kvar för observation och ska nu in på röntgen och grejer. Så dom tog det ju iaf seriöst.

Annars har de väl inte hänt sådär överdrivet mycket mer än Mohammed i fredags och filmkväll med pojkarna igår. riktigt skönt med en helt nykter helg. Det behövs.
Tvättade förövrigt för första gången på en lördagskväll igår. Anledning??. Vart nerspydd. och nojig som man är gick jag hem och duscha både med tvål och med desinfektionsprit. Jävlar va kroppen inte kgilla spåriten. torr som attan även fast jag smörjde in med massa smör efteråt.

nej usch springa var de


hörs

sovdags

Hade först tänkt skriva ett surt inlägg om idiotiska människor,
men struntar i de och går och lägger mig istället.


Godnatt

Ny dag nya möjligheter

Och ja vad ska man säga, de fanns dom som hade dödslängtan.
Ringa till kvinnan 8.50 är inte vidare snällt. Speciellt inte när man tänkte sova ut. Men men sånt är livet. nu är jag uppe iaf. Fått lite gjort så kanske var bra att man kom upp rätt tidigt

Eftersom kroppen förfallit lite så har jag tagit tag i saken opch noppat ögonbrynen och de om nåt var verkligen på tiden att de vart av. skulle behöva färg på dom också, men tror inte jag har nån hemma. Plockat in all tvätt som legat kvar i kassar sen igår och Håller på med fransk manikyr till naglarna nu. Sen blir de väl dusch och göra sig redo för en ny dag


Dagens frukost, de tackar vi grannen för:)

Ulrik Munther

Är de bara jag som gått och kärat ner mig i Ulrik Munther? Lite ung kanske:P Men satan vilken röst:)

gonatt

Jag har ett problem. Jag måste sova men är inte ett dugg trött. Får hoppas de slår till så fort man lägger huvudet på kudden.

Lär iaf göra ett tappert försök.

Godnatt på er

Måndag:)

Jisses vilken dag.
Det har gått kalasbra. Vakna till och med innan klockan ringde så tog mig en kopp kaffe.

Men jävlar i min lilla låda vad de värker i min knöl på foten.
Och inte i den opererade foten utan i den som inte är gjord än.
OM jag längtar tills den är fixad också. Även om jag är sur och grinig över att jag inte kan skutta runt i klackar som jag brukar så är de så jävla underbart att slippa denna värk.
Känns ungefär som tusen knivar sticks in i knölen samtidigt som den krossas under en lastbil och samtidigt brinner. Mysigt?? Icke

Nu ska jag ta och byta om, för snart är de dags för gymmet. Sen hem och duscha och gå och lägga sig..
tjipp tjopp

natt, morgon??

Det här är galet!
men godmorgon på er iaf:P

en helt omänskligt tidig morgon

snart dags

Jag börjar bli nervös. buhuu.
har ju så svårt för att vakna så är skiträdd att inte höra alarmet. Fint att försova sig liksom:/

Nu har jag iaf gjort allt som ska göras (tror jag:S)förutom fikan och den ska jag alldeles strax få avklarad också:)
Men skippar kaffet för kvinnan ska försöka sova tiiidigt så tänker inte riskera nåt med kaffe.

ringa ett samtal och sen vandra ut igen

tjipp tjopp

Skrattens afton

Men vafan! Jävla väder, man kan ju inte bli annat än deprimerad.

Jag vill ha sommar och sol.. Jag vet de är ett evigt tjat på mig men jag vill vill vill. Är såå trött på de här nu.


Gårdagen då
Årets första grillkväll och jävlar va gott de va. Som vanligt i början av säsongen. på slutet är man ju så trött på de så man vill spy. haha
Vart rätt mycket udda samtalsämnen som gav rejält med skratt.  Och ni nyfnikna jävlar får fortsätta vara de för de skrivs inget mer om kvällen, mer än tack till ni inblandade:)


Kvällens absolut tröttaste deltagare;P






Söndagsångesten börjar föresten krypa på.
Finns så mycket jag skulle behöva göra. Städa. Packa iordning allt, och de vore ju mycket enklare om man visste vart allt låg:/ Fika. Promenad. Ladda kort.
Och jag måste väl börja typ nu så få väl se om jag hinner/orkar skriva något mer idag.

bye bye

kväller

dagsa att sticka iväg på årets första grillfest. hört talas om utgång senare så vem vet vad som händer.
tjipp tjopp sockertopp


lördag

Morrn morrn

Är de bara jag som tycker att vädret borde ge sig. Jag vill ha sommar, sol värme.
Det här gråa trista man ser när man kollar ut gör mig deprimerad. Man tappar liksom lusten till att göra allt.
Har dessutom tappat lusten för de mesta, känner mig konstant trött. Trots att jag sover så jag borde vara utsövd, men icke.
Har en teori om att alla drömmar jag har gör mig utmattad. Har börjat drömma så mycket sista tiden. Eller det kasnke itne är mer än vanligt men jag kommer ihåg vad jag drömmer och de är väldigt olikt mig. Brukar ju aldrig minnas någonting när jag vaknar.
Jag vet inte hur många gånger sista veckan jag drömt om en och samma person. Helt osammanhängande och jag är på platser jag aldrig någronsin skulle vara på i verkligheten. Olika människor på alla platser, folk som jag inte umgås alls med. Men en person finns alltid med.
Jag vill träfffa dig nu din lilla skit!
Måste få någon ordning på de här

Håller iallafall på att tappa upp ett bad, fryser som en tok. Så ett långt hett skumbad med skvallertidningar för förgylla ett par timmar för mig.

Hörs sen


NATTI

Trööööööött

Fortfarande mätt efter pizzan men ändå dök jag ner i godisskålen som står på rumsbordet direkt när jag kom hem.

Nu blir de faktiskt tack och godnatt, imorgon är sista dagen jag får sova hur länge jag vill. och död åt den som väcker mig och inte vill något viktigt. Det är okej att ringa endast om de gäller liv eller död. OKEJ??!!


gonatt på er


hungrig

jahapp
Det blir inge mohammed ikväll..

Mat på pappilooonen med grabbarna grus istället!

Kul väder

Morrn morrn:D

Vet ni vet ni, de här är sista vardagen. Joråsåatt;P
Nu ska till och med jag njuta av helg.

Sitter i soffan och försöker installera allt som ska installeras, inser nu att typ allt jag använder och gör måste installeras så de är lite smådrygt. Men de tar sig

Sen blir de dricka upp kaffet och ta och traska iväg till gymmet. Väldigt roligt väder men men de får la gå ändå.
Har till och med ätit en skiva ananas, fast nu mår jag illa. Jag klarar verkligen inte av att äta nåt så här tidigt på morgonen:(


nähä göra sig klar då


hörs

blöäöö

Satt och bläddra i en gammal tidning idag i brist på annat att göra.
och hitta på den här bilden, hade inte tänkt på de förut men fy satan va äckligt


finn ett fel liksom

blää

RSS 2.0